Hyppää sisältöön

GoGolf Junior -kesäleirit tulevat taas – ilmoittautuminen on käynnissä

GoGolfin kesäleireillä pidetään hauskaa ja opitaan golfia.

GoGolf järjestää kesäkuussa useita junnuleireillä lapsille eri toimipisteissään. Leiriviikon on mahdollista suorittaa green card.

Kuudella GoGolfin toimipisteellä riittää kesäkuussa vauhtia ja vipinää, kun 6–13-vuotiaille lapsille suunnatut GoGolf Junior -kesäleirit starttaavat. Ammattimaiset valmentajat vievät tytöt ja pojat golfin saloihin. Leirit soveltuvat jokaiselle golfkokemuksesta riippumatta, ja kaikilla leireillä on mahdollista suorittaa green card. 

Maanantaista perjantaihin kestävillä liikunnallisilla golfleireillä harjoitellaan golfin osa-alueita ja liikutaan monipuolisesti. Leireillä pidetään hauskaa, opitaan uutta sekä nautitaan kesälomasta.

Monipuolista liikuntaa Leppävaarassa 6.–10.6. ja 13.–17.6.

Leppävaaran GoGolf Rangella leiriläiset pääsevät golfin ohella pelaamaan padelia ja liikkumaan muutenkin monipuolisesti. Leiriviikko huipentuu edestakaisella matkalla Kurk Golfiin!

Leppävaaran junnuleireillä pelataan myös padelia.

Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00.

Leirin hintaan 219 € sisältyy opetus, laadukkaat lounaat, välineet, vakuutus kurssin ajaksi sekä perjantain edestakainen kuljetus Kurk Golfiin ja takaisin Leppävaaraan. 

Opettajana toimii GoGolf-opettaja Eetu Manninen, apunaan muita ohjaajia. 

Kurk Golf ja Peuramaa Golf 6.–10.6. ja 13.–17.6.

GoGolfin Kurk Golfissa ja Peuramaalla järjestetään kaksi viikon leiriä, joissa pääpaino on Leppävaaraa enemmän golfopetuksessa. Kurkin ja Peuramaan hyvillä lähipeli- ja muilla harjoittelupaikoilla voivat erityisesti jo aiemmin golfiin tutustuneet nuoret paremmin vahvistaa taitojaan. Molemmilla kentillä leiriviikon hinta on 219 €,

Kurkissa vastuuvetäjänä toimii Lotta Tähtelä, Peuramaalla Eero Pohjola

Vuosaari Links, Hills By GoGolf ja Hirvensalon Golf 6.–10.6.

Leirin pääpaino on golfissa myös GoGolf -perheen uusimmalla näyttämöllä Vuosaaressa, Hills by GoGolfissa Vihdissä, sekä Turun seudun kuusireikäisellä jokamieskentällä Hirvensalossa, joissa junnuleiri järjestetään 6.–10.6.

Vuosaaren leirin hinta on 219 €, Hillsin ja Hirvensalon leiriviikko maksaa 199 €.

Kaikki leiripaikat ovat nyt myynnissä. Varaa vaihtoehdoista sopivin jo nyt!

Etsi luettavaa