Hyppää sisältöön

GoGolf investoi talviharjoitteluun ja avaa marraskuussa modernin sisäharjoittelukeskuksen Espooseen

Havainnekuva GoGolf Loungessa. Uudesta sisäharjoittelukeskuksesta tehdään viihtyisä treenipaikka.

Pääkaupunkiseudun sisäharjoittelumahdollisuudet paranevat merkittävästi, kun GoGolf avaa Espoon Keraan uuden sisäharjoittelukeskuksen, jossa on muun muassa kuusi simulaattoria ja yli 20 lyöntipaikkaa.

GoGolf Group rakentaa modernin ja viihtyisän golfin sisäharjoittelukeskuksen Espooseen, Keran kaupunginosaan. Kera sijaitsee Kilon ja Kauniaisten välimaastossa. Hallin sijainti optimaalinen, kun katsoo, kuinka paljon golfareita asuu sen lähistöllä.

Uuden sisäharjoittelukeskuksen nimi on GoGolf Lounge, ja se sijaitsee Keran Halleilla.

Uusi harjoittelukeskus on golfharrastajien käytössä ympärivuotisesti ja tarjoaa laadukkaat tilat sekä omatoimiseen harjoitteluun että GoGolfin ryhmäopetuksiin. Uutta ovat harjoitteluun ja viihdekäyttöön soveltuvat golfsimulaattorit, joita tulee yhteensä kuusi kappaletta.

GoGolf Lounge on lämmin, laadukas ja viihtyisä uusi tapa harrastaa golfia ympärivuotisesti. Tilaa hallissa on peräti 1 200 neliömetriä.

Lyöntipaikkoja tulee yli 20. Sen lisäksi alueella rakennetaan laaja lähipelialue, par 2 -rata, Golf Skyn proshop sekä lounge-tila baareineen. Nämä yhdistettynä kuuteen simulaattoria ovat yhdistelmä, jollaista ei löydy Euroopasta, sanoo GoGolfin toimitusjohtaja Mikael Hästbacka.

GoGolf

”GoGolf Lounge -konsepti syntyi halusta tarjota pääkaupunkiseudun golfareille mukava ja lämmin tapa harrastaa lajia, ilman pipoa ja hanskoja. Me uskomme vahvasti myös golfin viihdekäytön kasvuun, joten panostamme erityisesti simulaattorialueeseen. Sen yhteydessä toimii myös ravintolapalveluita tarjoava baari”, Hästbacka taustoittaa.

GoGolf Lounge aukeaa vajaan kahden kuukauden päästä marraskuun alussa ja tarjoaa myös GoGolfin yhteistyökenttien jäsenille harjoittelufasiliteetteja Espoossa.

”Rakennustyöt ovat täydessä käynnissä ja aikataulu on tiukka, mutta paineessa ne timantitkin syntyvät”, kertoo GoGolfin tekninen johtaja Juuso Rajasvuo, joka vastaa sisäharjoittelukeskuksen rakennusprojektista.

Talviharjoittelua huippuvalmentajien johdolla

Timo Karvinen, Antti Vaalas ja Marko Kumm muodostavat GoGolfin opetustiimin.

Timo Karvinen, Antti Vaalas ja Marko Kumm muodostavat GoGolfin opetustiimin.

Jarno Juuti / Niina Laukkanen

GoGolf julkisti aiemmin tällä viikolla uuden opetustiiminsä, johon kuuluvat Suomen johtava golfvalmentaja Timo Karvinen sekä PGA prot Antti Vaalas ja Marko Kumm. Heidän johdollaan talvikauden aikana toteutetaan laadukkaita ryhmäopetuksia uusissa tiloissa.

”Me valmentajat olemme innoissamme ja myös otettuja, että jo suunnitteluvaiheessa meitä on kuunneltu erityisesti opetustarpeista ja olemme mukana myös harjoittelualueiden toteutuksessa. Pelkästään tulevalla talvikaudella tulemme toteuttamaan yli 100 golfryhmäopetusta, joista varmasti löytyy kaikille golfareille kiinnostavia teemoja ja ryhmiä”, Karvinen sanoo.

 GoGolf Groupin hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen kertoo, että keskukseen investoidaan merkittävästi.

”Olemme panostaneet menestyksekkäästi harjoittelumahdollisuuksiin sekä Leppävaaran että Vantaan GoGolf Rangeilla. Kehitämme golfin harjoittelumahdollisuuksia ja -palveluita myös jatkossa, ja tästä seuraava konkreettinen esimerkki on GoGolf Lounge Espoossa, johon investoimme yli 500 000 euroa”, Kettunen sanoo.

Etsi luettavaa