Hyppää sisältöön

GoGolf Destinations Tour: ”Thaimaa sopii kaikille ja Hua Hin paras golfkohde”

Juha-Matti Vuorinen tuntee Hua Hinin kuin omat taskunsa.

Thaimaan golfkohteista Hua Hin on selvä ykkönen. Näin sanoo golfmatkoja eri puolelle Thaimaata järjestävä Juha-Matti Vuorinen.

Suomalainen golfopettaja Juha-Matti Vuorinen viettää yhdeksän kuukautta vuodesta Aasiassa, Thaimaassa. Kesäisin hän kuitenkin saapuu Suomeen ja opettaa golfia kolmella satakuntalaiskentällä.

Thaimaassa Vuorinen asuu Hua Hinissä ja työskentelee Hua Hin Golf Tours -nimisen yrityksen palveluksessa.  Se järjestää maapalveluja matkailijoille ja matkatoimistoille eri puolille Thaimaata, joka on monen suomalaisen suosikkikohde sydäntalvella. Vuorinen jos kuka tietää, mistä se johtuu.

”Hintataso on edullinen ja ruoka on äärimmäisen hyvää. Thaimaa sopii lapsiperheille, sopii kaveriporukoilla – oikeastaan ihan kenelle tahansa. Kaikille löytyy mitä tahansa tekemistä”, Vuorinen sanoo.

Kohde maan sisällä kannattaa valita vähän sen mukaan, mitä haluaa kohdemaassa tehdä.

”Jos kaipaa rantoja, mennään etelään. Hua Hin on golfkohteena paras, Pattayalla on menoa ja meininkiä ja Pohjois-Thaimaa on taas kohteena täysin toisenlainen”, Vuorinen sanoo.

GoGolfin Destinations Tour -tarjouksena myynnissä on kymmenen päivän majoitus- ja green fee -paketti Hua Hiniin. Matka pitää sisällään 10 päivän majoituksen ja yhteensä viisi green feetä, jokainen eri kentällä.

Matkalla pelataan Black Mountainin, Majestic Creekin, Palm Hillsin, Seapinen ja Springfieldin kentät. Hintaan sisältyvät aamiainen, lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset, mutta ei lentoja. Majoitus tapahtuu Hua Hin Golf Villasissa DeLuxe-huoneissa.

Tarjousmatkan ajankohta on synkimpään aikaan syksyllä eli 5.–15.11.2018. Tarjoushinta valohoitoon, lämpöön ja huikeiden golfkenttien äärelle on voimassa 8.8. saakka, joten toimi nopeasti.

Lisätietoa matkasta | Kaikki Destination Tour -tarjoukset

Etsi luettavaa