Hyppää sisältöön

GoExpo GOLF-ennakko: ”Messut avaavat golfkauden Suomessa” – Tarjoukset  ostettavana myös verkossa ja Gogolf-applikaatiosssa

Tarjolla on lähes 150 golfpakettia. Tutustu tarjouksiin messuilla tai netissä, valitse omasi ja olet draivin verran valmiimpi kauden upeimpiin golfkokemuksiin.

GoExpo Golf avaa perjantaina kello 12.00 ovensa Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Kolmipäiväinen tapahtuma päättyy sunnnuntaina kello 17.00.

Kaupankäynti GoGolfin verkkokaupassa, sekä GoGolfin applikaatiossa käynnistyy perjantaina kello 9.00 ja päättyy sunnuntaina klo 23.59. Kaikki tarjoukset ovat ostettavissa ilman GoGolf-jäsenyyttä.

Golfin osalta messut ovat pinta-alaltaan ja näytteilleasettajien määrällä mitattuna kaikkien aikojen suurimmat. 

Golfkeskuksia ja resorteja on edustettuina Suomen lisäksi 19:sta maasta. Kotimaiset ja virolaiset kentät käynnistävät messuviikonloppuna kauden merkittävimmän myyntikampanjansa.  

Messut ovat sosiaalinen myyntitapahtuma

Tarjolla on maan ykköskenttiin lukeutuvien Kytäjän, Linna Golfin ja Nordcenterin tuotteiden lisäksi kymmenittäin muiden kenttien toinen toistaan houkuttelevimpia tarjouksia ja paketteja.  

Huokeimman yksittäisen green feen (20 euroa) tuo messuviikonloppuun Rae Golf, lähimpänä Tallinnaa sijaitseva golfkeskus, joka avaa alkukaudesta myös korkeatasoisen uuden rangen ja lähipelialueet.

 Erittäin suosituiksi ovat aiempina vuosina osoittautuneet useamman green feen tai tähän rinnastettavan koko lähdön green feet.

Tahko Golf on mukana messuilla viiidettä perättäistä kertaa

”GoExpo GOLF on osoittautunut meille erinomaiseksi startiksi kauteen. Myyntilukumme ovat parantuneet vuosi vuodelta, sama odotusarvo on tälläkin kertaa”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Ilva.

Edellisvuonna messujen myydyimpiin kuulunut tuote, 3x green fee Tahkolle hintaan 99 euroa, on taas tarjolla. Peli- ja majoituspaketti Golden Resortin kanssa on toinen tuote, johon Ilva uskoo vakaasti.

”Tahkon messutarjoukset ovat toimivia sisäänheittotuotteita. Tahkolle saapuva pelaaja tekee huomattavasti lisäostoja paikan päällä, joka tuo kauppiaallekin voita leivän päälle”, hän avaa messutarjousten logiikkaa.

Ilva on Tahkon osastolla perjantaina ja lauantaina myymässä ja vaihtamassa ajatuksia asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Jukka Ilva myy ja markkinoi Tahko Golfia, myöskin kuuntelee  herkällä korvalla asiakkaidensa palautetta ja toiveita

Jukka Ilva myy ja markkinoi Tahko Golfia, myöskin kuuntelee herkällä korvalla asiakkaidensa palautetta ja toiveita

Teemu Tyry

”Hyvin oleellinen etu messuille osallistumisessa on päästä kasvokkain pelaajien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Viikonloppuun kuuluu luonnollisesti kymmenkunta työhön liittyvää tapaamista, jotka lisäävät ajankäytön tehokkuutta. Messuilla on merkittävävä kaupallinen vaikutus kentille, lisäksi ne antavat koko alalle lähtölaukauksen golfkauteen”, Jukka Ilva tiivistää.

Ysiysillä kaverien kanssa kierrokselle

Lassi Pekka Tilander

Yhdeksikköön päättyvät hinnat ovat golfmessuillakin yleisimpiä. Kahden tai useamman kierroksen 99-100 euron hintaisia green fee-paketteja on  Tahkon lisäksi tarjolla muun muassa Kytäjällä (2 kierrosta), Yyterissä (3),  Koski-Golfissa (4), Revontuli Golfissa (4) ja Hiekkaharjussa (5×9 r).

St.Laurence Golfin 120 euroa neljän hengen ryhmän peleistä menee myös erittäin mielenkiintoisten sarjaan.

Yksittäisistä green fee -hinnoista pomppaavat silmään erityisesti Tawast Golf (30), Pickala Golf (38) ja Ruuhikoski (35).

Hyvin pysähdyttävä tarjous on myös yhden kierroksen Kytäjällä, Linna Golfissa ja Nordcenterissa sisältävä paketti (195).

Savossa kohtuullisen ajomatkan päässä toisistaan sijaitsevat Kerimäki, Rantasalmi sekä Kartanogolf muodostavat 99 euron yhteishintaan kiinnostavan kolmen kentän retken.

Majoitus ja pelit samassa paketissa antavat syyn lähteä pidemmällekin

Lassi Pekka Tilander

Mikäli suunnittelet ryhmän kanssa matkaa huippukentälle, toimituksen ykkössuositus on huippukenttä Paltamon tarjous kahdeksalle henkilölle

Majoitus vuorokaudeksi kentän laidalla ja kahden päivän rajoittamattomat pelit hintaan 500 euroa on todellinen löytö. Vaikka pelit rajoittuisivat yhteen kierrokseen vuorokautta kohden, green feen hinta on 20 euroa ja majoitus koko porukalle ilmainen…

Suomen ainoalla 18-reikäisellä par 3-kentällä Bjärkasilla on tarjolla idylliset puitteet. Kahden vuorokauden majoitus ja rajoittamattomat pelit kahdelle (249) ovat uusia kokemuksia hakevalle harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Kultaranta Resortin ja Auran Golfin yhteispaketti kahdelle pitää sisällään kierrokset molemmissa, sekä majoituksen Kultaranta Resortissa hintaan 289 euroa.

Viron huippukentät mukana tarjouksissa

Lassi Pekka Tilander

Viro on noussut suomalaiseten golfarien suosioon ryminällä viime vuosina. Tänä vuonna Viron kentät ovat jälleen liikkeellä toinen toistaan upeammilla tarjouksilla. Kestosuosikeiksi ovat muodostuneet Pärnun helmet White Beach Golf sekä Pärnu Bay Golf Links. Alla parhaat tärpit Viron viheriöille.

Pärnu Bay Golf 2 x green fee 120 € (ovh. 200€)

White Beach Golf 2 x green fee 79 € (ovh. 138€)

Niitvälja Golf 2 yön majoitus ja 3 päivän rajaton golf 490 € (ovh. 656€)

Saare Golf 5 vrk:n unlimited golfloma kahdelle 578 € (ovh. 986€)

Kaikki Viron kenttien messutarjoukset löydät myös helposti osoitteesta gogolf.fi/viro.

GoGolfin applikaatio avaa uuuden kaupankäynnin muodon

GoExpo Golfin lisäksi tuotteisiin voi tutustua ja kauppaa tehdä verkossa osoitteessa gogolf.fi/messutarjoukset, sekä GoGolfin applikaation kautta perjataiaamusta sunnuntaihin kello 23.59 asti.

”Messuviikko on meille epäilyksettä vuoden palkitsevin viikko. Tällä viikolla kiteytyy jatkuva tiivis yhteistyö upeiden yhteistyökenttien kanssa, minkä hedelmistä golfarit pääsevät nyt nauttimaan toinen toistaan upeampien tarjousten muodossa”, iloitsee GoGolfin Tuomas Tyry.

Tarjolla olevien uusien kenttien ja tuotteiden ennätysmäärä yhdistettynä uuteen myyntikanavaan enteilevät sitä, että kuten aiempinakin vuosina, tarjoukset tullaan viemään käsistä viikonlopun aikana”.

Kaikki GoGolfin messutarjoukset ovat ostettavissa ilman GoGolf-jäsenyytta su klo 23.59 asti.

Messutarjouksiin

  

Etsi luettavaa