Hyppää sisältöön

GoExpo GOLF-ennakko: Euroopan paras golfmatkojen järjestäjä tulee vauhdilla Suomen markkinoille

Golfmessuilla tapahtuvan arvonnan voittaja pääsee pelaamaan Abu Dhabin parhaaksi kentäaksi yleisesti arvioitua Yas Linksia

Muissa Pohjoismaissa jo 28 vuotta toiminut Golf Plaisir esittelee messuilla ainutlaatuisen omatoimimatkojen varaussysteeminsä, ja järjestää uusilla suomalaisilla kotisivuillaan kilpailun, jossa voi voittaa luksusmatkan Abu Dhabiin.

Golfmessuilla on kohteiden edustajien  ja golfmatkojen järjestäjien kautta esillä 19 maan parhaita kenttiä ja resorteja. Valinnanvaraa kohteiden suhteen on jatkuvasi enenevässä määrin. 
Golfmatkojen järjestäjiä on 13, edellisvuotiseen verrattuna uusia ovat kotimaiset Matkavekka sekä Golfpassi, sekä alan suurin yritys Pohjoismaissa, Golf Plaisir.

Matkaosastolla kannattaa vierailla ajan kanssa, sillä messutarjoukset ovat erittäin hyviä, monilla osastoilla järjestetään lisäksi kilpailuja arvontoja.

28 vuotta alalla toiminut Golf Plaisir on laajentamassa toimintaansa Ruotsin, Tanskan ja Norjan lisäksi Suomeen.

Vuosittain 17 000 golfmatkaa myyvä Golf Plaisir saavutti edellisellä tilikaudellaan 27 miljoonan euron liikevaihdon, ja on alan yrityksistä Pohjoismaissa ylivoimaisesti suurin. Se on valittu alan vaikuttajien äänestyksissä neljästi peräkkäin Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi vuosina 2016-2019.

Suomenkieliset ja Suomesta suuntautuvia matkoja käsittelevat nettisivut avattiin alkuviikosta. Golf Plaisirin ensimmäiset matkat Suomesta ovat jo varattavissa jo maaliskuulle. Yhteistyökumppanina Suomessa toimii Apollomatkat, jonka tiloissa Golf Plaisirin edustajana myynnistä ja markkinoinnista vastaten työskentelee Riikka Hirvonen.

Peter Browall kertoo perjantaina messuilla Golf Plaisirin toiminnasta.

Peter Browall kertoo perjantaina messuilla Golf Plaisirin toiminnasta.

”Suomen markkinoille tulemme hyvin valmistautuneina tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia viikon matkoja. Matkavalikoima Suomesta ei alkuun ole yhtä laaja kuin muista maista, mutta kehitämme sitä ripeään tahtiin”,  kertoo Golf Plaisirin toimitusjohtaja Peter Browall .

Tulevalla talvikaudella Suomen markkinoille on tarjolla jo parikymmentä eri kohdetta.

Omatoimimatkailijalle lennot, majoitus ja green feet yhdellä varauksella

Pelkästään valmiisiin matkapaketteihin ei tarvitse tyytyä.

Golf Plaisir on tuonut ensimmäisenä golfmatkatoimistona maailmassa markkinoille ”dynaamisen varaussysteemin” golfareille, jotka haluavat itse räätälöidä matkapakettinsa. Asiakas voi nettisivulla valita mieleisensä hotellin, lennot, sekä kenttien starttijat yhdellä ja samalla varauksella, saaden sähköpostiinsa hetkessä vahvistuksen tilauksestaan.

Palvelun kautta tarjolla on golfarille jo 700 eri kenttää ja 3 000 hotellia kahdeksassa eri Euroopan maassa.

”Tätä on vapaus ja joustavuus, jota kutsumme Golf Plaisirin omatoimimatkaksi”, Browall hehkuttaa.

Etenkin Ruotsissa Golfplaisirilla on markkinajohtajuus golfvalmentajien vetämisssä matkoissa, sekä valmiiden ryhmien tuottajana. 

”Tälle markkinalle meillä on varmasti monia kilpailuetuja kokemuksemme kautta.”

Yas Links on monissa kenttälistauksissa korkeimmalla Lähi-Idän golfkeskuksista

Yas Links on monissa kenttälistauksissa korkeimmalla Lähi-Idän golfkeskuksista

Golf Plaisirilla on GoExpo Golfissa oma osasto, johon Browall odottaa viikonloppuna runsaasti golfmatkoista kiinnostuneita harrastajia, sekä suomalaisessa golfyhteisössä vaikuttavia alan ihmisiä.

”Haluamme palvella suomalaisia golfareita todella laadukkaasti, laajalla valikoimalla kohteita sekä joustavuudella, joista ainutlaatuinen omatoimikonseptimme on vain yksi esimerkki”, perjantaina 28. helmikuuta Golf Plaisirin osastolla työskentelevä Peter Browall muistuttaa haastattelun lopuksi.

Golf Plaisirin sivuilla on 31.5. asti voimassa oleva kilpailu, jossa on palkintona upea viikon matka yhdelle Abu Dhabiin sisältäen lennot, pelit ja puolihoidon The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spassa.

Golfplaisir, kotisivut

Voit osallistua kilpailuun täällä

Etsi luettavaa