Hyppää sisältöön

Garmin Approach S62 – golfkello kertoo pelaajalle tuulen voimakkuuden, suunnan sekä korkeuserojen vaikutukset lyönnin mittaan

Uutuustuote avaa käyttäjälleen valtavan määrän tietoa ja tilastoa

Uutuustuote on suunnattu edelläkävijöille, joille golfkello on osa lifestylea myös kentän ulkopuolella. 

Garmin on profiloitunut golfkellojen kehitystyössä edelläkävijäksi sekä trendien luojaksi. Kauden 2020 uutuus, Approach S62  antaa käyttäjälleen myös informaatiota, joka aiemmin on ollut käytössä vain laseretäisyysmittareissa, golfkiikareissa.

Laitteen uusista ominaisuuksista kaksi on varsin mullistavia: 

-Plays Like Distance laskee ”todellista”etäisyyttä ylä- tai alamäkilyönneissä korkeuserot huomioimalla.

-Virtual Caddie analysoi myös muita lyöntiin vaikuttavia tekijöitä, tuulen nopeutta  sekä suuntaa, kentän muotoja ja pelaajan aiempia lyöntejä, joita se on tallentanut muistiinsa.

Näitä tietoja yhdistämällä se helpottaa pelaajan taakkaa ehdottamalla kuhunkin tilanteeseen sopivaa mailaa. 

Tätä uutta toimintoa voidaan pitää hyvin vallankumouksellisena. GPS-laitteen antama arvio etenkin tuulen vaikutuksesta lyönnin mittaan herättää varmasti paljon mielipiteitä.  Pelaajalla on omat tuntemuksensa. Älykello on parhaimmillaan ja oikein käytettynä oiva tuki päätösten tekoon. 

Mitalin kääntöpuoli on se, että nämä ominaisuuudet tekevät Garmin Approach S62:sta apuvälineen, jota ei ole lupa käyttää pelattaessa kilpailuja tai tasoitukseen vaikuttavia kierroksia.

Garminilla kuitenkin uskotaan, että  säännöistä riippumatta nyt golfkelloihin tuodut ominaisuudet löytävät oman asiakasryhmänsä niistä pelaajista, jotka haluavat omasta pelistään viihde -ja harjoituskäyttöön tietoa, sekä ovat valmiita panostamaan lifestyleensa golfälykellon myötä myös kentän ulkopuolella. 

Kellon perusominaisuuksiin lukeutuvat myös  aiemmissa malleissa olleet tutut informaatiot.

Sokkolyönneissä  Approach S62:n PinPointer -toiminto antaa pyydettäessä näytölleen lipun tarkan suunnan.

Viheriönäkymä näyttää viheriöiden oikean muodon ja mahdollistaa lipun siirtämisen manuaalisesti, jolloin etäisyyden hahmottaminen on helpompaa.

Estenäkymässa pelaajan on puolestaan helppoa tarkistaa jokaisen esteen sijainti ja etäisyydet niihin.

Lyöntien mitat tallentuvat – lyöntiantureilla mailakohtaiset mitat

Approach S62- kellossa on Autoshot round analyzer, joka mittaa ja tallentaa automaattisesti lyöntien pituuden. 

Sen voi yhdistää lisävarusteena myytäviin Approach CT10 -lyöntiantureihin entistäkin tarkempaa automaattista pelinseurantaa varten. 

Approach CT10 -lyöntianturit antavat pelaajalle tarkkaa tilastoa hänen onnistumisistaan kullakin mailalla.

Approach CT10 -lyöntianturit antavat pelaajalle tarkkaa tilastoa hänen onnistumisistaan kullakin mailalla.

Garmin

Helposti mailasta toiseen siirrettäviä antureita myydään sekä kolmen kappaleen erissä, kuin myös kaikkiin 14 mailaan riittävänä pakkauksena.

Lisätietoa ja vinkkejä saa pariliittämällä Approach S62 -kellon Garmin Golf -sovellukseen, johon kuuluu pelitilastowidget. 

Tilastot lasketaan sovelluksessa ja lähetetään sitten kelloon, mistä pelaaja voi tarkistaa tasoitusindeksin, väylä- ja lähestymislyön­tien onnistumis-/epäonnistumisprosentit sekä GIR-lyöntien prosenttimäärän. 

Garmin Golf -sovellus sisältää lisäksi strokes gained -analyysin sekä tarjoaa mahdollisuuden osallistua sijoitustaulukoihin ja turnauksiin eri puolilla maailmaa olevien pelaajien kanssa.

“Approach S62 on markkinoiden kokonaisvaltaisin golfälykello. Se soveltuu käytettäväksi niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin”, markkinoi Garminin  Dan Bartel.

Golfkello jonka tyyli muuttuu tilanteen mukaan

Garmin Approach S62:n ominaisuudet palvelevat käyttäjäänsä ympäri vuorokauden. Markkinoinnissa painotetaankin kellon monikäyttöisyyttä arjessa ja vapaa-ajalla, myös muiden liikuntaharrastusten parissa.  

Garmin Quickfit -rannekkeilla kellon tyyliä on helppo muuttaa. Valikoimasta löytyy värikkäitä ja tyylikkäitä nahka-, silikoni-, nylon- ja titaanirannekkeita. Connect IQ-kaupasta on ladattavissa mukautettavia kellotauluja, sovelluksia ja widgetejä.

Garmin Approach S62:n kellon näyttötaulua pystyy tyylittelemään makunsa mukaiseksi.

Garmin Approach S62:n kellon näyttötaulua pystyy tyylittelemään makunsa mukaiseksi.

Garmin

Uutuudessa on selkeä 1,3 tuuman värikosketusnäyttö, joka on 17 % suurempi kuin aikaisemmassa mallissa (S60), ja naarmuuntumaton keraaminen kellonkehä. 

Golfominaisuuksien lisäksi Approach S62 -älykellossa on rannesykeanturi, joka todentaa liikunta­suorituksen tehokkuuden. 

Veren happisaturaatiota mittaava Pulse Ox -anturi antaa lisätietoa yleisestä terveydentilasta ja kuntotasosta. 

Kellon ilmoitukset, sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset tulevat näytölle. 

Muita toimintoja ovat muun muassa. aktiivisuudenseuranta, sekä esiladatut profiilit juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. 

Maksamista nopeuttavan Garmin Pay-lähimaksuratkaisun ansiosta Approach S62 -golfkellon käyttäjä viettää vähemmän aikaa kassajonoissa ja enemmän golfkentällä.

Approach S62s -älykellon akku kestää jopa 20 tuntia GPS-tilassa ja jopa 14 päivää älykellotilassa. Tuotteen paino on 61 grammaa. 

Golfkellojen Rolls Royce

Garmin on  keskittynyt monilajikellojen ja golfkellojen osalta laadukkaiden, hintahaitarin yläpäähän asettuvien tuotteiden kehittämiseen ja myyntiin.

Garmin Approach S62:n hinta 599 euroa ilman lisävälineitä on golfkellojen sarjassa selkeästi markkinoiden korkein. 

Tuotetta on saatavilla Suomessa jo hyvin varustetuissa golfliikkeissä sekä Garminin verkkokaupasta.

Garmin verkkokauppa Garmin Approach S62

Etsi luettavaa