Hyppää sisältöön

Garcian ja Callawayn tiet erosivat – uudet mailat bägissä jo Abu Dhabissa

Sergio Garcian bägistä paljastui uusia välineitä

Sergio Garcia ja Callaway ovat purkaneet yhteistyösopimuksensa. Garcia avaa uuden vuosikymmenen huomenna Abu Dhabissa.

Sergio Garcia lähtee huomenna pelaamaan neljännellä eri vuosikymmenellä ammattilaisgolfia. 90-luvun lopussa maailmankartalle noussut Garcia on ollut niin sankarin kuin roiston maineessa läpi uransa. Huippuhetkenä tietenkin Mastersin voitto vuodelta 2017. 

Samaan hengenvetoon on todettava useat kiukkuttelut vuosien varrelta. Muun muassa vuoden takaa Saudi-Arabiassa kohu nousi kun Garcia pahoinpiteli kenttää. 

Liekö kohuilla ollut osuutta asiaan, mutta osapuolet eivät jatkaneet yhteistyötään kahden ensimmäisen vuoden jälkeen. Garcian saldoksi Callawayn kanssa jäi kolme voittoa kahteen vuoteen, toisaalta kuusi karsiutumista kahdeksassa majorissa ja heikot otteet PGA Tourin finaaleissa. 

Abu Dhabissa Garcia on spotattu Adidaksen bägissään Pingin rautasetti ja wedget, sekä TaylorMaden mailahuppu väyläpuun päällä. Garcia lienee tällä hetkellä toistaiseksi ”free agent” -statuksella välineidensä suhteen. Ping vahvisti, ettei osapuolten välillä ole sopimusta, vaan Garcia oli pyytänyt välineapua merkiltä. 

Garcian välineinä toimivat Pingin Bluepring -raudat ja Glide 3.0 -wedget. Garcia lähtee Abu Dhabin avauskierrokselle kello 5.30 Suomen aikaa yhdessä Patrick Cantlayn ja Berndt Wiesbergerin kanssa. 

Etsi luettavaa