Hyppää sisältöön

GameBook lanseerasi Gold -jäsenyyden

GameBookin maksullinen versio saattaa kiinnostaa tilastonikkareita

Golf GameBook toi uusia ominaisuuksia päivityksessään. Jatkossa tilastointi on tarkempaa ja peliä pystyy käydä myös yksityisesti. Uudet ominaisuudet ovat käytössä vain gold -jäsenille.

HELSINKI,​ ​FINLAND—​Golf GameBook, digitaalinen tuloskortti iPhonelle sekä Androidille, lanseeraa uuden maksullisen version, joka mahdollistaa käyttäjille tarkemmat tilastot, private game vaihtoehdon ja näytettävien mainoksien hallinnoinnin. Gold jäsenyys on kehitetty käyttäjien palautteen pohjalta ja se parantaa käyttökokemusta sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

“Positiivinen ja rakentava palaute käyttäjiltämme on ollut ja on jatkossakin meille tärkeä asia.” sanoo Mikko Manerus, Golf GameBookin toimitusjohtaja. “Uusien ominaisuuksien valmistelussa on kuunneltu käyttäjiltämme saatua palautetta ja meidän täytyykin kiittää erityisesti aktiivisimpia GameBookin käyttäjiä. Myös jatkossa käyttäjiltä tuleva palaute tulee vaikuttamaan olennaisesti tuotteemme kehitykseen.”

Uudet​ ​ansaintamallit

Gold jäsenyys on iso virstanpylväs Golf GameBookille. Kuluneen vuoden aikana olemme kehittäneet ansaintamalleja ja tuoneet uusia mainos-, data- sekä sponsorointiin liittyviä kyvykkyyksiä palveluun. Gold jäsenyys on seuraava askel tässä kehityksessä. Kaikki tuotto
menee 100% palvelun jatkokehittämiseen.

Jatkuva​ ​kehitys

Golf GameBookilla on takana paras vuosi niin latauksissa / rekisteröinneissä kuin pelatuissa kierroksissa. Rekisteröinnit ovat kasvaneet Suomessa 190% viimevuoteen verrattuna ja kierroksia tullaan pelaamaan selvästi yli 400 000, joka on GameBookin kaikkien aikojen ennätys Suomessa. Pelatut kierrokset ovat kasvaneet Suomessa 35% viime kauteen verrattuna.

Gold​ ​jäsenyys

Golf GameBookin Gold jäsenyyteen pääset tutustumaan lataamalla tai päivittämällä Golf GameBook sovelluksen uusimpaan versioon. (Lataa / Päivitä tästä)

Paremmat​ ​tilastot

Tilastoinnin parantamisessa on kuunneltu käyttäjien toiveita ja oman pelin analysoinnista on tehty entistäkin helpompaa. Kohteena on ollut erityisesti tuloksen tekemisen kannalta tärkeä lähipeli.

Uudessa versiossa muun muassa bunkkerilyönnit ovat erikseen tilastoituna

Uudessa versiossa muun muassa bunkkerilyönnit ovat erikseen tilastoituna

Private​ ​Game

Private Game ominaisuus antaa mahdollisuuden pelata salassa muilta käyttäjiltä ja pitää tästä huolimatta tilastosi ajan tasalla. Vain pelissä mukana olevat henkilöt pystyvät näkemään kyseisen pelin sisällön. Private game mahdollistaa myös vanhojen kierrosten lisäämisen GameBookiin ilman ylimääräisten ilmoitusten lähettämistä seuraajillesi.

Ei​ ​mainoksia

Mainostajat tekevät Golf GameBookin ilmaisen version mahdolliseksi. Gold jäsenyyden avulla pystyt kontrolloimaan mitä mainoksia haluat sinulle näytettävän. Lisätietoa Golf GameBookin Gold jäsenyydestä www.golfgamebook.com

Ohjeet

1. Lataa tai päivitä Golf GameBook iOS tai Android storesta (Lataa / Päivitä tästä)
2. Siirry päävalikkoon vasemmasta yläkulmasta
3. Valitse Gold Membership ja osta jäsenyys

Hinta houkuttelee

GameBookin Gold -version nimi saattaa kuulostaa hintavalta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä koko vuoden paketti kultaa maksaa 19.99 euroa. Puolen vuoden tilaus maksaa 14,99 ja kuukausikohtainen 2,99 euroa. GameBookilla on edelleen vankka asema golfsovellusmarkkinoilla, vaikka samalle alalle on ilmestynyt mitä erinäisempiä sovelluksia vuosien saatossa. Myös suoraan GameBookin kanssa kilpailevia tuotteita. 

Lähde: GameBook -tiedote

 

Etsi luettavaa