Hyppää sisältöön

GameBook ja Golfliitto yhteistyössä uudistamaan eBirdie-sovellusta

GameBook ja eBirdie tulevat jatkossa tekemään yhteistyötä

Suomen Golfliitto ja GameBook ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on olla etulinjassa golfin digitalisoitumisessa ja tarjota suomalaisille golfareille paras mahdollinen alusta muun muassa tasoituksen mobiiliseen päivittymiseen.

Golf GameBook lähtee mukaan Golfliiton strategiseksi teknologiapartneriksi. Globaaliin golfiin on luvassa suuri uudistus vuonna 2020, kun koko maailma saa käyttöönsä yhteisen tasoitusjärjestelmän. Uuden tasoitusjärjestelmän käyttöönottoon kaavaillaan myös uudistunutta eBirdie-sovellusta, joka lanseerattiin vuosi sitten. 

GameBookilla on Suomessa yli 56 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Suomalaisia golfareita on reilut 140 000. Tavoitteena on, että kaikki suomalaiset golfarit pystyvät saamaan yhdellä sovelluksella lähes kaikki tarvitsemansa palvelut. GameBookin ja Golflliiton yhteisenä tavoitteena on luoda mobiilisovellus, joka toimii suunnannäyttäjänä golfin digitalisoitumisessa. 

”Golfliiton keskusrekisteri ja mobiilijäsenkortti vaativat jatkokehittämistä ja uudistamista. Tämän takia halusimme strategiseksi kumppaniksi golfalan teknologisen edelläkävijän Golf GameBookin. Yhteistyössä tarjoamme 140 000 suomalaiselle harrastajalle ja yli 130 suomalaiselle golfklubille luotettavia viimeisen teknologian palveluita”, Hanna Hartikainen Golfliitosta kommentoi tiedotteessa. 

”Mobiilisovelluksen kehitystyö alkaa keväällä ja uudistettu eBirdie saadaan käyttöön jo kesän 2018 aikana, jolloin tasoitus päivittyy automaattisesti GameBookista eBirdieen. Yhteistyö takaa myös sen, että olemme valmiita siirtymään globaaliin tasoitusjärjestelmään vuoden 2020 alusta.” 

“Hienoa, että Suomen Golfliitto haluaa olla edelläkävijä digitaalisten palveluiden kehittäjänä. Uusien palveluiden kautta voimme tarjota golfin harrastajalle entistä paremman ja hauskemman pelikokemuksen. Yhteistyö tukee hyvin meidän oman tuotteen intohimoista kehittämistä”, toteaa Golf GameBookin toimitusjohtaja Mikko Manerus.

Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen kertoo, että rakennus aloitetaan käytännössä alusta. Vaikka Korhonen ei pidä itseään varsinaisena digiasiantuntijana, uskoo hän uuden yhteistyön mahdollistavan tavoitteiden saavuttamisen.

”Vanhalla alustalla kehitys haluamaamme suuntaan ei olisi ollut mahdollista. Käytännössä työ aloitetaan alusta. Nämä digiasiat ovat aina maallikolle vaikeita ymmärtää, myös itselleni kaikki yksityiskohdat koodimaailmasta eivät ole tuttuja. Tällä yhteistyöllä saamme kuitenkin saavutettua niitä tavoitteita, joihin pyrimme digitalisoitumista viemään”, Korhonen lupaa.

Vuonna 2020 voimaan tuleva golfin maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä yhdistää kaikki lajin harrastajat, joita arvioidaan olevan noin 60 miljoonaa. Uudistus asettaa merkittävät haasteet lajin digitaalisille palveluille. Golfin kansainväliset kattojärjestöt ovat nimenneet digitalisaation keskeiseksi kulmakiveksi lajin kasvun kannalta. Suomen Golfliitto ja GameBook lähtevät etulinjassa luomaan toimivaa ja pelaajia palvelevaa sovellusta kattojärjestöjen tavoitteiden linjassa! 

 

 

Etsi luettavaa