Hyppää sisältöön

Fred Couples kohautti vuoden 2010 Mastersissa tennareilla: Nyt Ecco julkisti juhlamallin Golf Street -kengistään

Eccon Golf Street 10 -kengät sopivat kadulle ja golfkentälle.

Kymmenen vuotta sitten golfkenkien markkinat mullistuivat jossain määrin, kun Fred Couples piti Mastersissa jaloissaan aivan uudenlaisia golfkenkiä.

Katutennareiden näköiset golfkengät löivät läpi kymmenen vuotta sitten, kun Fred Couples piti Eccon valmistamia Ecco Golf Street -kenkiä jalassaan vuoden 2010 Masters Tournamentissa.

Fred Couples toi skeittikenkien näköiset golfkengät kaiken kansan tietoisuuteen.

Fred Couples toi skeittikenkien näköiset golfkengät kaiken kansan tietoisuuteen.

Getty Images

Couples totesi pehmeäpohjaisten tossujen sopivan paremmin hänen selälleen, joka oli aiheuttanut hänelle vaivaa. 

Vuoden 2020 Masters Tournamentin piti käynnistyä tänään, mutta koronaepidemia siirsi majorin marraskuulle. Vanhana mestarina Couplesin piti olla kisassa mukana tänäkin vuonna, ja edelleen hän luottaa Eccon valmistamiin hybridimallin kenkiin.

Todennäköisesti hänellä olisi ollut jalassaan tänä vuonna lanseerattu versio kymmenen vuotta sitten käyttämästään mallista: Ecco Golf Street 10.

Myös uusi kenkä näyttää aivan tavallisilta katutennareilta, mutta tukevan pohjarakenteen ja -kuvioinnin ansiosta, ne pitävät hyvin golfsvingin aikana. Niillä on kuitenkin mukava askeltaa pehmeän välipohjan ansiosta.

Eccon Golf Street 10 -kenkien pohjassa on paljon nappuloita.

Eccon Golf Street 10 -kenkien pohjassa on paljon nappuloita.

Ecco Golf

Kenkien päällikerros on pehmeää nappanahkaa, joka hengittää laskien kosteuden ulos kengästä. Nahka on lisäksi käsitelty siten, ettei se myöskään laske helposti vettä sisäänsä.

Kyseistä juhlamallia myydään ainoastaan rajoitettu määrä valikoiduilla jälleenmyyjillä. Kenkien suositushinta on 210 euroa.

Ecco Golf Street -kengät olivat ensimmäiset katukenkien näköiset golfkengät, mutta nykyään ei löydy montaa valmistajaa, jonka mallistosta ei vastaavantyyppisiä kenkiä löydy. Nappulapohjaiset kengät ovat tulleet jäädäkseen.

Etsi luettavaa