Hyppää sisältöön

Francesco Molinari vaihtoi välineitä – solmi sopimuksen Callawayn kanssa.

Francesco Molinari on pelannut jonkin aikaa Callawayn  Epic Flash -draiverilla.

Francesco Molinari oli yksi viime kauden kuumimmista pelaajista. Molinari voitti The Open Championshipin ja Race to Dubai -rankingin ja oli Euroopan joukkueen kantavia voimia Ryder Cupissa.

Italialainen kuului niiden Nike-pelaajien joukkoon, jotka eivät ottaneet kiinnitystä minkään välinevalmistajan talliin, kun yhdysvaltalaismerkki lopetti golfmailojen valmistamisen muutama vuosi takaperin.

”Vapaana agenttina” toimiminen taisi kannattaa, sillä nyt Molinari on solminut sopimuksen Callawayn kanssa, ja miehen markkina-arvo on superkauden jälkeen varmasti monta kertaa suurempi kuin kaksi vuotta sitten. Peliesitysten lisäksi miehen markkina-arvoa nosti myös syvä tiimiytyminen Ryder Cup -parinsa Tommy Fleetwoodin Moliwoodiksi kanssa nosti hänen suosionsa tappiin.

”Ryhdyin Callawayn pelaajaksi, koska olen vakuuttunut heidän välineistä laadusta. Odotan innolla sitä, että pääsen pelaamaan uudella Epic Flash Sub Zero -draiverilla ja Chrome Soft X -pallolla. Pallon lähtönopeus on kehittynyt draiverilla merkittävästi ja pallo on paras, jolla olen koskaan pelannut. Tuntuma ja kontrolli on juuri sitä, mitä haluan”, Molinari totesi lehdistötiedotteessa.

Draiverin lisäksi Molinari pelaa Callawayn Apex -bladeilla, Mack Daddy -wedgeillä ja Odysseyn putterilla.

Tällä viikolla Molinari pelaa Arnold Palmer Invitationalissa, Bay Hillin kentällä.

Etsi luettavaa