Hyppää sisältöön

Fowlerin Snapchatillä pääsee olympiagolfin sisäpiiriin

Rio de Janeiro isännöi olympialaisia. Kisatunnelmiin pääsee myös urheilijoiden somekanavien välityksellä.

Samalla kun kaikki katsomme televisiosta Rion olympialähetyksiä muun muassa Rickie Fowler ja Bubba Watson välittävät tunnelmaa kisakylästä omilla Snapchat-kanavilaan.

Rickie Fowler tarjoilee snäpeissään herkkupaloja, joissa hän hengailee 22-kertaisen olympiamitalistin Michael Phelpsin kanssa, jakaa kuvia ja videota avajaisista sekä fiiliksiä kisakylästä. Pöytätennis- ja voimistelukilpailujen seuraamisen lisäksi Fowler käy treenaamassa salilla joukkuetoverinsa Patrick Reedin kanssa, vaikkei hauiskäännöt paljon herraa innostakaan. 

 

Words cannot begin to describe what it was like to walk in the opening ceremony last night…thank you @teamusa @olympics @nbcolympics

Kuva, jonka Rickie Fowler (@rickiefowler) julkaisi 6. 08ta 2016 klo 9.06 PDT

 

Bubba Watson on sisällöntuotannoltaan Fowleria yllätyksettömämpi, mutta saa nähdä, mitä ”The Bubba” tarjoaa, kun varsinainen golfkisa pääsee kunnolla käyntiin. Sen voi jo nyt sanoa, että kisakylän olosuhteet näyttävät vaatimattomammilta kuin mihin herrat ovat tottuneet. Esimerkiksi PGA Tourilta tarjolla on usein kuvia yksityislentokoneista kuuluisalta poikien Bahaman reissulta. 

 

I’m ready to go!!!! #USATeam #Olympics #GolfOlympics #DreamComeTrue

Kuva, jonka Bubba Watson (@bubbawatson) julkaisi 6. 08ta 2016 klo 16.12 PDT

 

Suomalaisia golfareita ei Snapchatissa näy, mutta Ursula Wikströmin ja Noora Tammisen Instagram-tileille voi tipahdella kuvia vielä kisojen aikana.

 

Next Tuesday we will be on our way to Rio! ????Can’t wait! ?? #RoadtoRio @olympicgolf2016 @olympicteamfinland #RioOhoi #teamfinland

Kuva, jonka Noora Tamminen (@nooratamm) julkaisi 2. 08ta 2016 klo 10.53 PDT

 

Aina yllättävän Mikko Ilosen huhutaan päästävän vielä some-taitonsa esiin ennen avauslyöntiä ja saa nähdä keksiikö Roope ”Karrin veli” Kakko vielä jotain sepporätymäistä letkaustusta ennen naisten starttia!

Seuraa näitä

Snapchat:

RickieFowler15

Thebubbawatson

Instagram:

Nooratamm

Ursulawikstrom

Etsi luettavaa