Hyppää sisältöön

FIM-pelioikeus: Neljä kenttää yhdellä svingillä

Pickalan Seaside-kentällä saa olla tarkkana vesiesteiden kanssa.

Pelioikeudella pelaaminen on yhä suosituin tapa harrastaa golfia Suomessa. GoGolf on lanseerannut tälle kaudelle uuden tavan pelata golfia. FIM-pelioikeudella pelaat yhdellä maksulla neljällä kentällä.

GoGolfin lukijakyselyyn (syyskuu, 2015) vastanneista reilu kolmannes pelaa vuokrapelioikeudella, mutta vain vajaa kolmannes haluaisi pelata pelioikeudella vastaisuudessa.

Pelioikeus oikeuttaa pelaamaan rajattomasti yhdellä golfklubilla kyseisen kauden. Maksettuaan pelioikeuden saa golfari pelata kyseistä kenttää niin paljon kuin haluaa.

Pelioikeuden hankkiminen ei ole kuitenkaan helpoimpia päätöksiä, jos ei varmuudella tiedä, kuinka paljon ehtii kaudella golfaamaan.

Pelioikeuksien hinnat vaihtelevat aina 600 eurosta 1350 euroon, keskiarvohinnan pyöriessä kuitenkin 800 ja 900 euron tietämillä.

Pelioikeudella pelaamisen etuja on pelaamisen rajattomuus valitulla kentällä ja lähtöaikojen varaaminen aiemmin kuin muiden.

Pelioikeuden kääntöpuolella on sen paikkasidonnaisuus. Vaikka asuisi lähellä kenttää, mökiltä sinne voi olla pitkä matka. Koko kauden pelaaminen yhdellä kentällä on yksitoikkoista.

Siksi pelioikeudelliset joutuvatkin aina miettimään, kannattaako lähteä pelaamaan muille kentille green feellä, kun on jo investoinut huomattavan summan pelioikeuteen.

Neljä kertaa parempi pelioikeus

GoGolf esittelee yhteistyössä yksityispankki FIMin kanssa kaudelle 2016 uudenlaisen tavan pelata golfia.

FIM-pelioikeus niputtaa neljä pelioikeutta yhteen pakettiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi valita GoGolf-kenttien joukosta neljä kenttää, joita hän voi kiertää rajattomasti tämän pelikauden aikana.

Pelaaja voi valita FIM-pelioikeuteensa mukaan esimerkiksi kaksi kenttää kodin läheisyydestä, yhden työpaikan vierestä ja neljännen mökkipaikkakunnaltaan.

Neljällä eri kentällä pelaaminen on hauskempaa kuin yhden kentän puhki kuluttaminen.

FIM-pelioikeus on henkilökohtainen, ja se on voimassa yhden kauden ajan kentän normaaleina aukioloaikoina. Lähtöajat varataan GoGolf Caddiemasterilta numerosta 02000 4653, netistä tai suoraan kentältä.


Hanki oma FIM-pelioikeutesi täältä ja pelaa kaikkien aikojen golfkesä.


FIM pelioikeus GoGolf

FIM pelioikeus GoGolf

Etsi luettavaa