Hyppää sisältöön

FedEx Cup Playoff – Simpson kärkeen hurjalla putilla

Justin Rose pysyi kilpailun kärjessä Bostonissa kunnes Webb Simpson upotti hurjan eaglen viimeisellä.

Webb Simpson (-11) onnistui puristamaan lyönnin Justin Rosen (-10) ja Tyrrell Hattonin (-10) edelle lauantaina. Kärkeen siivitti tulos 63 (-8), joka oli Simpsonin kauden viides kierrostulos 63 tai paremmin PGA Tourilla. 

Kahden kierroksen jälkeen Simpson on Strokes Gained tilastoissa viikon kuudenneksi paras pallonlyöjä ja toiseksi paras puttaaja. Korttiin on ehtinyt lipsahtaa vain yksi bogi. 

Kilpailun kolmen kärki on ottanut pienen irtioton kun neljäntenä oleva Tommy Fleetwood on tuloksessa -8. Kovia haastajia löytyy kuitenkin lähietäisyydeltä. Jordan Spieth on kuusi alle parin ja Dustin Johnson -5. Amerikan juhlapyhien takia viikko alkoi vasta perjantaina ja sunnuntaina nähdään kolmas kierros ennen maanantaina päätöstä.

Bryson DeChambeau (68), Rory McIlroy (67) ja Tiger Woods (66) tekivät liikettä ylöspäin tuloslistalla. Kaikki ovat viikkoa neljä alle parin ja jakavat sijaa T21. 

Woods ei tehnyt lauantaina bogeja ja pystyi kauden parhaaseen suoritukseen avauslyönneissä. Tiger kertoi hymyillen, että tulosta tuli huomattavasti helpommin kun avaukset löytyivät väyliltä. Kahden kierroksen jälkeen hän jakaa kolmatta sijaa väyläosumissa 78,6% osumatarkkuudella. Parempaan draivaamiseen on johtanut tunnokkaampi Diamanan D+ varsi, joka tuottaa hieman enemmän backspinniä pitäen lentokaaren helpommin linjassa.

Rory McIlroy vaihtoi spinnaavampaan palloon parantaakseen rautapelinsä tarkkuutta. Lähestymisiin tarvitaan yhä parempaa tuntumaa jos Rory mielii kärkitaisteluun FedEx Cupin playoffien aikana. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa