Hyppää sisältöön

FedEx Cup Playoff – Kärki tiivistyi ennen päätöskierrosta

Kilpailun kärki jämähti paikoilleen sunnuntain kolmannella kierroksella. Nyt kilpailun voitosta pelaa yhä useampi pelaaja.

Kärkipelaajien vaikeudet jättivät hyvän mahdollisuuden isoille nousuille. Johtoon pelasi meksikolainen Abraham Ancer tuloksessa -13. Toinen suuri nousija oli Bryson DeChambeau, jonka tulos 63, (-8) nosti toiseksi tuloksessa -12. 

Myös Tiger Woods ja Rory McIlroy olivat matkalla kärkeen suurimman osan päivää. Woodsin (-7) nousu tyrehtyi missattuihin putteihin takaysillä ja kärkeen jäi matkaa vielä kuusi lyöntiä ennen viimeistä kierrosta. 

McIlroyn (-9) loistavat avauslyönnit saivat pelin näyttämään helpolta ja hän teki kolmannelle kierrokselle seitsemän birdiä. Viimeisen viiden väylän virheet lähestymissä ja griineillä jättivät kuitenkin reilusti töitä maanantain päätöskierrokselle. 

Neljän lyönnin sisällä kärjestä on yksitoista pelaajaa ja heidän joukossaan vahvoja voittajia kuten Jordan Spieth, Justin Rose ja Tommy Fleetwood. Ei olisi ihme jos kilpailu ratkeaisi vasta uusinnassa. TPC Bostonin kenttä on asettanut hyvän haasteen pelaajille ja selvästi testaa pelin kaikkia osa-alueita henkisestä kantista lähtien. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa