Hyppää sisältöön

Föhn-tuuli tuo lämpimät golfkelit – Vihdissä kisataan uudenvuoden aattona

Vihdissä pelattiin myös jouluna

Etelä-Suomessa vallitsee harvinaisen lämmin säärintama. Syynä tähän on föhn-tuuli, jota luonnehditaan iltapäivälehdissä ilmaston hiustenkuivaajaksi.

Golfkausi jatkuu vuoden viimeiseen päivään saakka Suomessa! Todennäköisesti uusi vuosikymmen päästään avaamaan myös golfpäivällä Suomessa, sillä föhn-tuulen tuomat lämpötilat pitävät varmasti muutaman kentän vielä auki. 

lämpöäkin on luvassa, Etelä-Suomessa lämpötilat pyörivät jopa yli viidessä asteessa. Ainoa miinuspuoli on se, että föhnin mukana myös tuulet ovat normaalia kovemmat. Matalaa palloa siis ilmaan ja menestystä kierroksille! 

Ainakin tiistaina, uudenvuoden aattona pelataan Vihdissä. Vihti Golfissa on nimittäin scramble-kilpailu, jossa yhteislähtö on kello 9.15. Ilmoittautumisia on tullut toistaiseksi jo 48 kappaletta, eli 24 parin edestä. Vielä varmasti mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen täältä: 

Hangossa on luvattu, että ”kauden viimeinen” pelipäivä on 5.1.2020, eli pelit jatkuvat lähes viikon vuoden yli. Hangosta lähtöaikoja voi varata verkkosivuilta: 

Tiedätkö muita auki olevia kenttiä? Laita meille infoa vaikka Facebookissa, niin lisätään listaan missä golfkausi jatkuu vielä vuoden viimeiseen päivään ja ensi vuoden puolelle saakka! 

Etsi luettavaa