Hyppää sisältöön

European Tourin tarinat: Kuuntele, kuinka Henrik Stenson sai maanmiehensä säikähtämään kyyneliin

Henrik Stenson säikäytti Carl Peterssonin ja Olle Karlssonin pahemman kerran.

European Tour on laittanut korona-aikaan liikkeelle haasteen, jossa pelaajat kertovat muistoja kiertuevuosilta. Henrik Stenson kertoo, kuinka hän säikäytti kaksi maanmiestään pahemman kerran.

Hauskana miehenä tunnettu Henrik Stenson sai Tour Tales -haasteen Lee Westwoodilta ja Shane Lowryltä.

”Meillä on meneillään European Tour Tour Tales siihen asti, kunnes elämä palaa normaaliksi”, Stenson kertoo.

Stensonin tarina sijoittuu Sveitsin Crans-sur-Sierreen, jossa pelataan vuosittain yksi kiertueen legendaarisimmasta kilpailuista: Omega European Masters. Sveitsissä, alppikylässä pelattava kisa on ainutlaatuisen sijaintinsa vuoksi yksi kiertueen suosituimmista pelaajien keskuudessa.

Takavuosina ruotsalaistähti oli majoittunut kylässä hotelliin, ja hänen vieressään huoneen jakoivat kaksi Stensonin maanmiestä Olle Karlsson ja Carl Petersson.

Keppostelijan maineessa oleva Stenson kuuli illalla parvekkeeltaan, kuinka naapurissa asunut kaksikko keskusteli murtovarkauksista tai ryöstöistä. Tästä Stenson sai loistavan ajatuksen, jonka hän myös toteutti myöhemmin.

Stensonin muistikuvien mukaan käytännön pila sai Karlssonin ja Peterssonin itkemään säikähdyksestä ja hänet itsensä ihan jostain muusta syystä.

Kuuntele Stensonin videolta, mitä Henrik oikein teki.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

The scary Swedes ? Your turn @davidhowell530 @IanJamesPoulter Mark Roe

Henkilön Henrik Stenson (@henrikstenson) jakama julkaisu Maalis 25, 2020 kello 12.13 PDT

Mikäli olet kiinnostunut muiden pelaajien tour-tarinoista, voit hakea niitä sosiaalisesta mediasta aihetunnisteella #tourtales.

Etsi luettavaa