Hyppää sisältöön

European Tourilla uusi Eddie Pepperell? ”The Bullet” inspiroi twiiteillään

Marcus Armitage on muun muassa imitoinut Brooks Koepkaa Sports Illustratedin kansikuvasta

Englantilainen Marcus Armitage on pelannut uransa aikana niin European- kuin Challenge Touria. 32-vuotiaalla englantilaisella oli uransa kannalta iso mahdollisuus Leopard Creekilla, mutta viimeinen pävä oli katastrofi.

European Tourilla sunnuntaina nähtiin kärkiryhmissä yksi kammottava suoritus. Englantilainen Marcus Armitage oli saavuttanut vain reilu viikkoa aikaisemmin paikan kiertueelle karsintafinaalin kautta. Challenge Tourilla kausi oli ollut heikko ennen karsintoja. 

Leopard Creekilla peli kulki kolme ensimmäistä päivää ja englantilainen oli jaetulla neljännellä sijalla tulosten 70-70-71 myötä. Kauden avauskisa European Tourilla olisi voinut hyvin luoda upean pohjan menestyksekkäälle kaudelle ja pelioikeuden pitämiselle. 

Ei sujunut ei, vaan Armitage pelasi tuloksen 83 (+11), joka oli viimeisen kierroksen toiseksi huonoin. Se tiputti hänet jakamaan sijan 42, jolla shekki ja pisteet olivat verrattaen pieniä. Armitage on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja hän tarttui tilanteeseen omalla tyylillään: 

”Tällaisen päivän jälkeen toimittajat eivät tule haastattelemaan sinua, se on täysin ymmärrettävää. Haluan kuitenkin sanoa, että minulla oli uskomattoman hieno viikko. Kolme ensimmäistä päivää pelasin todella komeasti ja viimeisenä päivänä oli vain todella vaikeaa. Se on elämää ja sen takia jatkan treenaamista kohti parempaa suorittamista. Juniorit kysyvät usein millaista on pelata European Tourilla ja vastaan sen olevan parasta maailmassa. Sen takia olen harjoitellut kovaa ja jatkan samalla linjalla. Huonot kierrokset vain kuuluvat lajiin ja ”The Bullet” jatkaa tästä kohti seuraavia seikkailuja”, Armitage kertoo videossaan. 

Viestinä ilmeisesti oli myös se, että kovin usein golfarit ovat hyvin pettyneitä ja omissa oloissana epäonnistumisten jälkeen. Kommentteja ei juuri heru toimittajille, mutta Armitage selkeästi haluaa ottaa toisenlaisen linjan – hyväksyä sen tosiasian, että joskus golfissa vain menee ”vihkoon”. 

Miehellä tuntuu muutenkin olevan huumorintaju kunnossa! Tarina ei kerro mistä Armitage on saanut tai luonut itselleen lempinimen ”The Bullet” (luoti). 

Etsi luettavaa