Hyppää sisältöön

European Tour – Thomas Pieters kärjessä Prahassa

Olympialaisten neljäs Thomas Pieters johtaa European Tourin Czech Mastersia.

Thomas Pieters lähti kolmannelle kierrokselle jaetulta johtopaikalta. Kolmannella kierroksella johto kasvoi kahteen lyöntiin melko helposti. Pieters (-12) pelasi tuloksen 70 (-2) kun kärkiparin haastaja Jeff Winther (-9) pelasi yli parin 73 (+1). 

Viime vuonna Pieters onnistui kahteen voittoon European Tourilla ja on D+D Real Czech Mastersin puolustava voittaja. Ryder Cup pisteissä Pieters on sijalla 16 kun rankingissä on kaksi viikkoa jäljellä. Mahdollinen voitto ja hyvät esitykset olympialaisissa vievät varmasti lähelle joukkuepaikkaa, joten Belgialaisella on paljon pelattavaa sunnuntaina.

Pieters on pelannut loistavaa lähipeliä ja putannut hyvin. Kolmella kierroksella korttiin on merkitty vain yksi tuplabogi ja kaksi bogia.

Amerikkalainen Paul Peterson (-10) nousi kärkiryhmään päivän parhaalla tuloksella 64 (-8). Peterson on pelannut suurimman osan urastaan Aasiassa ja hakee ensimmäistä voittoaan pääkiertueilla. 

Paul Peterson on ollut tasainen pelaaja Asian Tourilla.

Paul Peterson on ollut tasainen pelaaja Asian Tourilla.

GettyImages

Mikko Korhonen (par) pelasi kolmannen kierroksen parissa ja on sijalla T65. Tilastoissa pallonlyöminen näytti jälleen hyviä merkkejä kun Korhonen osui kymmeneen väylään ja neljääntoista griiniin. Griiniosumissa hän on vain yhden perässä kilpailua johtavaa Pieterssiä ja väyläosumissa kärkeä edellä. Kolme tuplabogia ja tehottomuus griineillä ovat jättäneet tulokset keskikastiin. Potentiaalia on kuitenkin runsaasti loistavien avauslyöntien ansiosta. 

Draivaaminen on tasaisen pelin avain.

Draivaaminen on tasaisen pelin avain.

GettyImages

Leaderboard

Etsi luettavaa