Hyppää sisältöön

European Tour – Peli keskeytetty sateen vuoksi, suomalaiset eivät onnistuneet nousuun

Rankkasade keskeytti pelin klo 12 paikallista aikaa

Suomalaiskolmikon lauantai ei kulkenut toivotulla tavalla.

Mikko Korhonen ehti pelata kierroksensa maaliin asti ennen kuin sateet keskeyttivät BMW International Openin kolmannen kierroksen Saksassa. Korhosen tulos oli 74, mikä pudotti miehen tulokseen +1 ja sijalle 63. 

Roope Kakko ja Mikko Ilonen pelasivat samassa ryhmässä lauantaina mutta kummankaan kierros ei kulkenut oikeaan suuntaan. Kaksikko ehti pelata kierrosta kaksitoista väylää. Roope on kierrostaan +4 ja yhteistuloksessa +3. Ilonen on kuusi yli parin ja yhteistuloksessa +5. Ilosen vaikeudet ovat pieni yllätys sillä perjantaina hän löi palloa tilastojen mukaan loistavasti. 

Korhosella on vielä mahdollisuus parantaa sijoitusta sunnuntaina kovalla tuloksella. Ilonen ja Kakko tarvitsevat loistavan lopetuksen jo kolmannelle kierrokselle.

Sääennusteen mukaan voi olla ettei lauantaina päästä takaisin kentälle. Kärkiryhmät eivät ehtineet aloittaa kolmatta kierrosta mutta kilpailun järjestäjät ilmoittivat, että tarvittaessa voidaan sunnuntaina pelata 36 reikää. 

Kärkipaikkaa tuloksessa -11 jakavat Henrik Stenson, Raphael Jacquelin ja Kiradech Aphibarnrat. 

Leaderboard

Eikö golf vielä näy kotona? Siinä tapauksessa tilaa Viaplay tai hanki Viasat Golf täältä. Saat kaupan päälle Viasat Golf -kanavapakettiin GoGolf-lehden vuosikerran.

Etsi luettavaa