Hyppää sisältöön

European Tour – Kaikki suomalaiset alle parin

Roope Kakko avasi suomalaisista parhaiten.

BMW European Open alkoi torstaina Saksassa. Suomalaiskolmikko Kakko, Korhonen ja Ilonen avasivat kilpailun alle parin tuloksilla.

Suomalaisista paras oli Roope Kakko, jonka tulos 68, -4 riitti haastavalla kentällä kuudenteen sijaan.  Kymppireiältä lähteneen kierroksen siivitti liikkeelle viisi peräkkäistä birdiä väylille 13-17. Roopen takaysille syntyi kaksi bogia ja yksi birdie. Varsinkin Roopen putterin oli kuumana ja Kakko pelasi koko päivän vain 25 putilla.

Pitkät draivit olivat myös hyvä ase ja Roope kirjautti avauskierroksella draivien pituudeksi 306 jaardia. Tämä oli noin 20 jaardia enemmän kuin muilla suomalaisilla ja selvästi enemmän kuin kilpailun keskiarvo. Kärkikymmeniköstä kukaan muu ei rikkonut 300 jaardin rajaa avauksillaan. Torstaina Roope osui 11 griiniin.

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen pelasivat molemmat tuloksen -1 ja jakavat sijaa 40. Molempien peli näytti tilastojen mukaan tasaiselta kun griiniosumia kertyi 13 kappaletta. Jatkokierroksilla on vain tehtävä enemmän birdejä.

Kilpailun kärjessä on Raphael Jacquelin tuloksella -7. Nimimiehistä Henrik Stenson on tuloksessa -4 ja Thomas Bjorn -2. Cut raja torstain jälkeen näyttää olevan parissa. 

Leaderboard

Eikö golf vielä näy kotona? Siinä tapauksessa tilaa Viaplay tai hanki Viasat Golf täältä. Saat kaupan päälle Viasat Golf -kanavapakettiin GoGolf-lehden vuosikerran.

 

Etsi luettavaa