Hyppää sisältöön

Eurooppa johtaa Solheim Cupia avauspäivän jälkeen

Carlota Ciganda on Euroopan ykköspelaaja maailmanlistan sijoituksen perusteella.

Eurooppa otti johtoaseman Yhdysvaltain ja Euroopan joukkueen välisessä joukkuepelissä avauspäivän jälkeen.

Eurooppa johtaa Solheim Cupia avauspäivän kahdeksan reikäpeliottelun jälkeen lukemin 4,5–3,5. Skotlannin Gleneaglesin kentällä pelattavassa kisassa Eurooppa oli pisteen parempi aamupäivän otteluissa voitettuaan niitä kaksi. Yksi ottelu tasattiin ja yhden voitti Yhdysvallat.

Iltapäivällä pelit päättyivät tasan, kun molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun ja kaksi tasattiin.

Euroopalla vahvimmin onnistui kaksikko Charley Hull ja Azahara Munoz, jotka keräsivät yhteensä puolitoista pistettä. Kaksikko voitti aamun ottelun Megan Khangia ja Annie Parkia vastaan. Iltapäivällä he tasasivat pisteen Nelly Kordaa ja Brittanyt Altomarea vastan.

Yhdysvaltain syömähampaita olivat Kordan sisarukset Nelly ja Jessica, jotka aamulla murskasivat Caroline Massonin ja Jodi Ewart Shadoffin lukemin 6&5. Iltapäivällä myös Jessica oli tasamassa pisteitä omassa nelipallo-ottelussaan.

Huomenna pelit jatkuvat jälleen foursomena, jossa Yhdysvaltain kapteeni Juli Inkster on yhdistänyt jälleen Kordan sisaruksen samaan tiimiin. He kohtaavat Carlota Ciganda ja Bronte Law’n, jotka hankivat perjantaina yhden pisteen kahdella tasapelillä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa