Hyppää sisältöön

Esittelyssä Naisten Goddess Tourin yhteistyökumppanit

GoGolf Goddess Tour by Amazing Thailand

GoGolfin järjestämä raikas Goddess Tour yhdistää golfin, muodin ja matkailun. Jokaisesta osakilpailusta voi voittaa matkan kiertueen finaalikohteeseen Hua Hiniin, Thaimaahan. Matkan lisäksi kiertueella on jaossa huikeita tavarapalkintoja, jotka tarjoaa GoGolf ja kiertueen mahtavat yhteistyökumppanit!

Abacus

Abacus valmistaa huippulaatuisia urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita, erityisesti golf-vaatteita. Abacuksen mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat töihin, vapaa-aikaan ja kaikkeen ulkoiluun. Jokaisessa Goddess Tourin osakilpailussa voit voittaa Abacuksen huippulaatuisia golfkamoja!

Woobs & Fellows

Turkulainen design- brändi Woobs on piristänyt suomalaisten arkea puusta valmistetuilla asusteilla jo yli kahden vuoden ajan. Kaikkia Woobs-tuotteita yhdistää yksilöllisyys, käytännöllisyys sekä rohkea materiaalien yhdistely. Jokaisessa Goddess Tourin osakilpailussa jaetaan Woobsin huippu desing lasit palkintona!

SSP Golf

SSP Golfilla on yli 30 vuotta kokemusta urheilun ja terveyden parissa toimimisesta. SSP Golf tarjoaa patukoita, jotka on suunnattu nimenomaan golfareille. Herkulliset laatupatukat tarjoavat joka golfarille helpon välipalan kentällä, jotka auttavat sinua pitämään keskittymesi ja valmiustilasi huipussa koko kierroksen läpi. SSP Golf tarjoaa tänä vuonna kaikille GoGolfin kiertueille parhaat eväät!

 

Bridgestone

Bridgestone Golf on valmistanut golfareille laatutarvikkeita vuodesta 1935 asti. Mailojen lisäksi Bridgestone tarjoaa laajan valikoiman huippupalloja. Bridgestone hoitaa tänäkin vuonna suomalaisille golfareille huippukamat, ja sponsoroi jokaiselle Goddess Tourin osallistujalle Bridgestone Precept Lady pelipallot!

Cobra

Antti Vaalas testasi Cobran uusia 3D-puttereita Kurk Golfissa.

Antti Vaalas testasi Cobran uusia 3D-puttereita Kurk Golfissa.

Cobra Golf on tarjonnut golfareille huippumailoja vuodesta 1973 asti. Viimeaikaisimpia uutuuksina Cobra on tuonut markkinoille muun muassa tasapitkät KING F7 raudat ja KING F7 draiverit. Goddess Tourin jokaisessa osakilpailussa saat mahdollisuuden testata Cobran kuumimpia uutuuksia!

Golf Resepti

Golfresepti on vuonna 1991 perustettu suomalainen golfalan yritys, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja kokeneet asiantuntijat tekevät jokaisesta golfelämyksestäsi ainutlaatuisen.  Yli 20-vuotinen toiminta golfalalla ja laaja verkostomme mahdollistaa yksilöllisten ja laadukkaasti räätälöityjen golfmatkojen toteuttamisen. Golfresepti tuottaa ja toteuttaa ainutlaatuisia golfmatkoja, räätälöi ja järjestää yritys- ja golftapahtumia.

 

Goddess Tour starttaa 27.5 Vääksyn Kanavagoflissa! Käy varmistamassa paikkasi täältä!

Kiertueen toinen osakilpailu pelataan Kurkissa 10.6. Ilmoittautumiset täältä!

Etsi luettavaa