Hyppää sisältöön

Esittelyssä Big Bang Tourin yhteistyökumppanit

Big Bang Tour Costa Daurada

Big Bang -kilpailut ovat kauden parhaita tapahtumia! Jokaisesta kilpailusta yksi pelaaja kutsutaan syksyllä 2017 järjestettävälle Big Bang -matkalle. Matkan lisäksi kiertueella on jaossa huikeita tavarapalkintoja, jotka tarjoaa GoGolf ja kiertueen mahtavat yhteistyökumppanit.

Glenmuir

Skotlannin vanhimman golfvaatemerkin Glenmuirin tarina alkoi vuonna 1891, kun paikallinen liikemies Andrew MacDougall perusti neuletehtaan Skotlantiin, pieneen Kirkfieldbankin kylään lähelle Lanarkia. Glenmuir tarjoaa vuoden siiteimmät ja laadukkaimmat golfvarusteet tänäkin vuonna. Muun muassa Euroopan Ryder Cup joukkue on luottanut Glenmourin tuotteisiin vuodesta 1987 lähtien.

Golf Buddy

GolfBuddy on vuonna 2004 Etelä-Koreassa perustettu golf GPS ja -laser kiikareiden valmistamiseen keskittynyt yritys. GolfBuddyn itse hallinnoimassa kenttäkirjastossa on jopa 38 000 golfkenttää ympäri maailman! Kaikki kentät on tallennetaan ensin paikan päällä, jonka jälkeen tallennettu data yhdistetään satelliittikarttoihin. GolfBuddy on valittu monissa testeissä tarkimmaksi mittalaitteeksi. Kenttäkirjasto päivittyy viikottain ja kenttien lataaminen ja päivitys on aina ilmaista!

Zoom

Zoom tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat ja siisteimmät yhden koon golfkäsineet. Naisille, miehille ja lapsille löytyy oma yksi koko. Flexx-Fit teknologia takaa, että käsine ”istuu” käteesi luontevasti. Nerokas yhdistelmä joustavia kohtia käsineessä on suunniteltu mukautumaan eri kokoisiin käsiin ja antavat luonnollisen ”toinen iho” tuntuman. ZOOM käsineissä on 80% vähemmän ryppyjä ja näin ollen ne pysyvät hyvässä kunnossa kauemmin kuin perinteiset käsineet.

Sunderland Of Scotland

Vuonna 1911 Sunderlandin perhe aloitti räätälöityjen vaatteiden valmistuksen Glasgow:ssa, Skotlannissa. Koska Sunderlandin perustanut perhe harrasti golfia, heillä oli ymmärrys vaatteiden vaatimuksille, jotta ne pitävät pelaajan kuivana kaikissa olosuhteissa. Sunderlandissa kiteytyy laatu ja pelattavuus, taaten pelaajalle kestävät ja luotettavat golfvaatteet.
Kaikki Sunderlandin sadevaatteet ovat ensiluokkaisia, ja tulevatkin elinikäisen vedenpitävyystakuun kanssa.

Kankura

”Golfkengät golfarilta golfarille”.
Käsintehdyt Kankura Golfkengät valmistetaan Portugalissa, Porton tehtaalla. Tehdas on valmistanut kenkiä yli 30 vuoden ajan Eurooppalaisille laatumerkeille, kuten Camel Active, Romika, Marc Shoes jne. Vuonna 2014 he lanseerasivat golfkenkämalliston omalla Kankura Golf tuotemerkillään. Kankurana keskittyy tarjoamaan golfareille kengät, joissa yhdistyy laatu, mukavuus, käytännöllisyys ja ulkonäkö. Kaikki Kankura Golf kengät ovat myös vedenpitäviä. Kaudesta 2017 alkaen laadukkaita Kankura Golf kenkiä on saatavilla myös Suomessa! Mallisto on laaja ja pitää sisällään runsaasti ns. street golfkenkiä, jotka ovat tyylikkäitä käyttää myös golfkentän ulkopuolella. Golfkenkien lisäksi mallistosta löytyy muutamia vapaa-ajan jalkineita.

Golf Resepti

Golfresepti on vuonna 1991 perustettu suomalainen golfalan yritys, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja kokeneet asiantuntijat tekevät jokaisesta golfelämyksestäsi ainutlaatuisen.  Yli 20-vuotinen toiminta golfalalla ja laaja verkostomme mahdollistaa yksilöllisten ja laadukkaasti räätälöityjen golfmatkojen toteuttamisen. Golfresepti tuottaa ja toteuttaa ainutlaatuisia golfmatkoja, räätälöi ja järjestää yritys- ja golftapahtumia

 

Big Bang Tour starttaa Kytäjällä 21.5, muutama paikka vielä vapaana! Varaa oma paikkasi tästä, vielä kerkeät mukaan!

Olethan huomannut että ilmoittautuminen on auennut myös Big Bang Tourin toiseen osakilpailuun, mikä pelataan Pickalassa 11.6. Varaa paikkasi tästä!

 

Etsi luettavaa