Hyppää sisältöön

Erofejeffin karsintamatka päättyi ensimmäiseen vaiheeseen: ”Karsinnat ovat tunteiden myrskytiloja”

Peter Erofejeffin matka tyssäsi ET-karsinoissa avausvaiheeseen.

Peter Erofejeff ei läpäissyt karsintaseulaa Bogognossa. Hän oli Italian-karsinnassa ainoa suomalainen, joka läpäisi cutin.

European Tourin ensimmäisen vaiheen karsinnat jatkuivat tällä viikolla kahdella paikkakunnalla. Suomalaisia oli mukana Italian Bogognossa, jossa pelasivat Peter Erofejeff, Toffe Jusslin ja Kalle Sneck.

Valitettavasti yksikään kolmikosta ei yltänyt jatkoon. Lähimpänä heistä oli Erofejeff, joka jäi toisen vaiheen paikasta kolmen lyönnin päähän.

Karsintaraja oli Italiassa -8, kun Erofejeffin neljän kierroksen yhteistulos oli -5.

”Pienestä se on kiinni, kaikki oli kuitenkin ihan omissa käsissä”, Erofejeff kirjoitti Facebook-seinällään. ”Tänään vaan oli ns. hiha-päivä ja pelaaminen meni vähän taisteluksi.”

Erofejeff on kerran aiemmin selvittänyt European Tourin karsinnat ensimmäisestä vaiheesta lähtien.

”Nämä karsinnat ovat kyllä sellaisia tunteiden myrskytiloja. Milloin oksettaa jännityksestä ja heti perään sä oot The GOAT (Greatest of all Time). Suosittelen kokeilemaan. Oppii ainakin itsestään asioita”, Erofejeff purki tuntemuksiaan.

Erofejeff oli vielä kolmen kierroksen jälkeen kiinni jatkopaikassa, mutta hän pelasi päätöskierroksen tulokseen 74 (+2), kun jatkopaikka olisi vaatinut lyönnin parempaa kierrosta.

Espoolainen oli kuitenkin suomalaistrion ainoa, joka läpäisi karsintarajan. Juslin (+6) ja Sneck (+7) putosivat kolmen kierroksen jälkeisestä cutista, joka oli par.

Ensimmäisen vaiheen karsintoja pelataan vielä ensi viikolla Portugalissa ja Ranskassa. Portugalin-kisassa on mukana Simo Haavisto.

Lopputulokset

Etsi luettavaa