Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Plaisir

Ensi syksynä pamahtaa kovaa kaksi kertaa – katso GoGolf Big Bang -kiertueen aikataulut ja lähde mukaan syksyn parhaille golfmatkoille

Villaitanan kenttiä kiertäessä voi nauttia maisemista Välimerelle ja Benidormin kaupunkiin.

Laita kalenteriisi GoGolf Big Bang -tapahtumien ajankohdat ja ilmoittaudu hyvissä ajoin syksyn kahdelle GoGolf Big Bang -matkalle.

Pohjoismaiden suurin golfmatkoihin erikoistunut matkatoimisto Golf Plaisir ja GoGolf järjestävät ensi syksynä kaksi GoGolf Big Bang -matkaa!

Tutustu matkoihin, ilmoittaudu mukaan tai tule kesän kiertuetapahtumiin katsomaan, millainen on Big Bang -yhteisö ja mistä matkoissa on kyse.

Golf Plaisir on mukana GoGolf Big Bang -tapahtumissa ja järjesää kisoissa lähimmäs lippua -erikoiskilpailun. Tule moikkaamaan ja nappaamaan pääpalkinto eli viikon golfmatka Villaitanaan, Espanjaan. Sitä ennen on kuitenkin vuorossa keväällä koronan vuoksi siirretty Big Bang -matka Montadoon.

GoGolf Big Bang -matka Montadoon

  • Ajankohta 13.–20.9.2022
Montado on kotoisa ja mutkaton golfkenttä.

GoGolfin Big Bang -matka Montadoon, Portugaliin siirrettiin maaliskuulta syyskuulle.

Syyskuu on kelien puitteissa aivan loistavaa aikaa matkustaa Portugaliin ja luultavasti pelikin kulkee jo kohtalaisesti kotimaan golfkauden ollessa jo pitkällä. Eli lähde mukaan nauttimaan, rentoutumaan ja kisailemaan hyvässä matkaseurassa.

Montadossa tuntuu siltä, kuin olisit omalla kotiklubilla mutta ulkomailla. Kaikki on lähellä. Hotellin vastaanotto on samalla golfklubin vastaanotto ja astuessasi ovesta etupihalle näet jo rangen ja ykköstiin.

Tämän mutkattomampaa ja kotoisampaa kohdetta saa hakea. Palvelu on ystävällistä, ruoka hyvää ja kenttä sopii hyvin monen tasoiselle pelaajalle. Se ei ole maastoltaan raskas. Järkipeliä pelaamalla voit saada kelpo tuloksen aikaiseksi, mutta muutama harkittu riski tai sulava lähipeli tekee sinusta luultavasti voittajan.

Ja mikä parasta GoGolf Big Bang -matkoilla kaikilla on hauskaa. Emme kisaile hampaat irvessä, vaan kisailemme siksi, että se tuo kivan lisämausteen ja nautinnon pelaamiseen ja luo unohtumattomia hetkiä ja muistoja.

Lähde mukaan matkaan!

GoGolf Big Bang -matka Villaitanaan

  • Ajankohta 11.–18.11.2022
Marraskuun GoGolf Big Bang -matka suuntautuu Villaitanaan, Espanjaan.

Ensi kesän GoGolf Big Bang -tapahtumissa sinulle on jälleen mahdollisuus lunastaa paikka syksyn finaalimatkalle, joka suuntautuu tällä kerralla Costa Blancalle, suosittuun Villaitanaan,

Majoittuminen tapahtuu neljän tähden Melia Villaitana hotellissa, jonka yhteydessä kaksi kenttää; Levante ja Poniente.

Kuvittele itsesi pelaamassa marraskuussa auringon valossa, vehreässä ympäristössä, jossa maisemat avautuvat kirkkaana liplattavan Välimeren ja Benidormin pilvenpiirtäjien suuntaan.

Kyllä vain, tällaisissa olosuhteissa pelaamme viitenä päivänä, nautimme viitenä iltana illalliset hotellissa ja vietämme hauskaa ja laadukasta aikaa yhdessä koko porukalla.

Lähde mukaan vaikka molemmille reissuille ja houkuttele mukaan myös pelikaverisi!

Etsi luettavaa