Hyppää sisältöön

Ennätystahtiin sujunut myynti kaatoi sivuston – messutarjouksia voi ostaa perjantaihin 6.3. saakka

GoGolfin sivusto kaatui viikonloppuna runsaiden ostotapahtumien vuoksi. Siksi olemme jatkaneet messutarjouksien voimassaoloa perjantaihin 6.3. saakka.

Ostotapahtumien suuri määrä ja Sami Välimäen voitto kaatoi GoGolfin sivuston viikonvaihteessa. Messutarjouksien ostoaikaa on jatkettu perjantaihin 6.3. saakka. Ruuhkahuipun välttämiseksi ostamista ei kannata kuitenkaan jättää viime tippaan.

Golfmessujen aikaan (28.2.–1.3.) myytiin Suomen ennätystahtiin green fee -tuotteita. Suuren kysynnän vuoksi GoGolfin verkkosivut hidastuivat ja kaatuivat ajoittain viikonloppuna.

Kun vielä Sami Välimäki sunnuntaina iltapäivällä voitti sensaatiomaisesti European Tourin kilpailun, GoGolfin verkkosivusto meni tukkoon, eivätkä kaikki halukkaat ole voineet hyödyntää haluamiaan messutarjouksia.

Olemme tästä vilpittömästi pahoillamme ja samalla haluamme kiittää asiakkaitamme suuresta kiinnostuksesta yhteistyökenttiemme loistavia messutarjouksia kohtaan.

Jotta kaikki gogolfarit saavat varmasti hankittua haluamansa tuotteet, olemme jatkaneet messutarjouksien osto aikaa ensi viikon perjantaihin eli 6.3. saakka,

Voitte siis huoletta odottaa hetken ja hankkia haluamanne tuotteet kaikessa rauhassa pitkin ensi viikkoa. Saamme maanantaina lisää resursseja teknisen ongelman ratkomiseksi.

Sivusto toimii taas, mutta varmuuden vuoksi tarjouksen ostamista ei kannata jättää viime metreille ruuhkahuippujen välttämiseksi. 

Mikäli teillä on ilmennyt ongelmia ostotapahtumiin liittyen, voitte olla yhteyksissä meihin sähköpostitse: caddiemaster@gogolf.fi. Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, mutta vastaamme teille niin pian kuin ehdimme.

Kiitämme etukäteen ymmärryksestä ja anteeksi vielä kerran!

Terveisin

GoGolfin messutiimi

Etsi luettavaa