Hyppää sisältöön

Englannissa kuplassa eläminen pännii Mikko Korhosta: ”Kisa voisi jo alkaa”

Maski päällä liikkuminen ei nappaa

Edellisviikon kuusi peräkkäistä kierrosta tuntuvat vielä kropassa. Enemmän Korhosta häiritsee Hero Openiin valmistautumisessa aktiviteettien puute neljän seinän sisällä

European tourin UK Swing -minikiertueen toinen osakilpailu, käynnistyy torstaina Englannin Birminghamissa, Forest of Ardenin kentällä. 

Mikko Korhoselle edellinen kisa oli  kuvaannollisesti taistelua, jossa 29:s sija voidaan arvioida pieneksi onnistumiseksi. Korhonen varmisti jatkopaikkansa vasta toisen kierroksen kahden viimeisen reiän birkulla. Birdiehanat hän sai auki  päätöspäivänä, jossa nousi vielä tuplan ja bogeyn jälkeen sisääntulossa lähes parikymmentä sijaa.

Hän myöntää, että paluu kilpakentille tuntuu fyysisesti, jonka lisäksi tiukat koronarajoitukset muodostavat oman haasteensa.

”On ollut kyllä pari rankkaa päivää, ehkä se kuusi kierrosta putkeen viime viikolla tuntuu. Tänään oli sentään jo ihan ok fiilis”, Korhonen pohti oloaan tiistai-iltana.

Hatunnosto taikurille. Miguel Angel Jiménez siirtyy yksinään ET:n kisojen määrässä  (707) listan kärkeen.

Hatunnosto taikurille. Miguel Angel Jiménez siirtyy yksinään ET:n kisojen määrässä (707) listan kärkeen.

GETTY IMAGES

Kisapaikalla pelaajien liikkumista on rajoitettu tiukasti. Sosiaalisten kontaktien määrä pidetään minimissään, ja valtaosan ajasta pelaajat joutuvat viettämään hotellihuoneissaan.

”Onhan tämä kuplatouhu aika tylsää, mutta muita vaihtoehtoja ei ole. Kuntosalilla saa käydä jo tällä viikolla, mutta maski päässä, joten se jää minulta väliin. Hirveästi ei voi lyödäkään, koska on erinäisiä vammoja päällä. Koitetaan siis ottaa iisisti.”

”Kisa voisi kyllä jo alkaa, lusimista on yhden ylimääräisen päivän verran tällä viikolla edellisen päätyttyä jo lauantaina.”

Neljän kisan välissä kahden viikon tauko

Englannissa ja Walesissa pelattavia ET:n kisoja on tarjolla kuusi peräkkäin.

”Kyllä tämä parin viikon setti riittää ainakin minulle ihan hyvin. En jaksaisi kyllä enää kolmatta putkeen”, Korhonen kertoo.

Kuluvan viikon jälkeen Korhonen palaa Suomeen ja pelaa seuraavan kerran Wales Openissa 20.8. Sen jälkeen hän on mukana minikiertueen päätöskilpailussa UK Championshipissä.

Tapio Pulkkanen starttaa kierrokselleen torstaina kello 09.00 Suomen aikaa ensimmäisessä ryhmässä. Kalle Samoojan vuoro tulee 11.45,  Mikko Korhonen lähtee taltuttamaan Forest of Ardenia kello 14.45.

Viasat ( V Sport Golf HD) ja Viaplay  näyttävät torstaina ja perjantaina Hero Openia suorina lähetyksinä klo 14-16 ja 17-20

Tuloslista, Hero Open

Etsi luettavaa