Hyppää sisältöön

Elviksen Harley-Davidson merkkinen golfauto huutokaupataan!

Elviksen golfauto olisi kohtalaisen päheä kärry golfkenttien kiertämiseen

Elvis ei ollut varsinainen himogolfari, mutta golfauto häneltä löytyi. Gracelandissa autoa käytettiin lähinnä sisäisiin kuljetuksiin, eikä se koskaan nähnyt golfkenttää.

Elvis Presley Foundation järjestää huutokaupan, joka umpeutuu keskiviikkona. Yksi golfareita kiinnostava kauppatuote on Presleyn golfauto, jonka hän osti vuonna 1967 avioiduttuaan Pricilla -vaimonsa kanssa. Presleyn auto ostettiin suoraan Taylor Harley-Davidsonilta ja se säilyi osana Gracelandia useita vuosia. 

Auto siirrettiin museokäyttöön Las Vegasiin MGM Grand Hotelliin, jossa se oli lähempänä golfkenttää kuin koskaan. Bensakäyttöinnen ja kolmipyöräinen kärry ei tietenkään ole tällä hetkellä ajokunnossa, vaan sen saattaminen liikkeelle vaatii ilmisen perustavanlaatuista remonttia. 

Golfauton rekisterinumero on luonnollisesti ”1ELVIS”. 

Lähtöhintana huutokauppaan on 30 000 dollaria ja arvioitu kauppahinta on laskettu olevan noin 60 000 – 70 000 dollaria. Siihen päälle kuljetus- ja korjuskustannukset niin ollaan varmasti lähellä kuusinumeroista summaa ennen kuin auto voi surffailla suomalaisilla golfkentillä päällikkömäisesti. 

Huutokauppa

Etsi luettavaa