Hyppää sisältöön

Eagle piristi Mikko Korhosen päivää: ”pitää saada lisää terävyyttä lyönteihin”

Mikko Korhonen on hyvissä asemissa avauspäivän jälkeen

Norjalaisyllättäjä Kristian Krogh Johannessen (-8) johtaa Madridissa pelattavia Espanjan avoimia. Kim Koivu (73,+1 ) toipui hyvin par-kolmosella tekemästään triplabogeysta.

Mikko Korhonen teki tuloksen 70 (-1) Club de Campo Villa de Madridin kentällä torstaina aamupäivällä. Päivän huippuhetki oli kentän 14:lla tullut eagle (par-5). Väylä oli avauspäivänä toiseksi helpoin, se pelattiin keskiarvolla 4,45. Korhosen lisäksi eaglen onnistui tekemään viisi muuta pelaajaa.

Kun kierros on vielä hivenen kesken, hänen sijalukunsa on 41:s

”Ihan ok kierros. Vähän tämä oli sellainen kasassa pidetty päivä. Ei ihan ollut varma fiilis vetää, vaikka sinänsä peli oli ihan hyvää. Terävyyttä vaan lisää ja sitä kautta paremmin sisään peliin. Pitää yrittää nähdä lyöntejä paremmin ja toteuttaa niitä ilman epäilystä. Siinä olisi hyvä resepti”, Korhonen suunnitteli ajatuksiaan perjantaille.

Kim Koivulle täystyrmäys par-kolmosella

Iltapäivällä startannut Kim Koivu aloitti synkimmällä mahdollisella tavalla. Kentän 11:lla ( Koivun toinen,par-3) hän teki triplabogeyn. Vaikka reikä oli päivän toiseksi vaikein, (3,21) ”kolhu” oli kova. Päivän edetessä Koivu petrasi ja aloitti nousun tuloslistalla. Lopputulokseksi tuli 73,+1, jolla Koivu on sijaluvulla 86:s

Norjan 24-vuotias Kristian Krogh Johannessen on todellinen yllätysnimi kisan kärjessä.  Johannessen on pelannut koko urallaan 22 ET:n kisaa ilman mainittavia menestyksiä. Tästä kertoo myös sijoitus mailmanlistalla joka on päälle 900:n. 

Kilpailun tulosseurannan löydät täältä.

Viasat ja Viaply näyttävät kisan suorina lähetyksinä torstaista sunnutaihin. Selostuksesta vastaa Nikke Tyry.

Etsi luettavaa