Hyppää sisältöön

Dufner puttaili lähes 800 000 dollaria ohi Players Championshipin viimeisellä viheriöllä

Jason Dufner olisi mielellään upottanut birdie-puttinsa

Jason Dufner olisi voinut voittaa hermeettisen määrän rahaa The Players Champinshipissa. Lopputuloksena hän voitti kuitenkin ”vain” naurettavan paljon rahaa.

Kun mikään ei riitä? Jason Dufner sai kokea todellisen tappion tunteen upeasta viikosta ja isosta shekistä huolimatta. The Players Championshipissa jaetaan 11 miljoonaa dollaria palkintorahaa, josta kärkipään pelaajat kuittaa naurettavia summia. Webb Simpson kuittasi voitostaan liki kaksi miljoonaa dollaria. 

Jason Dufnerilla oli viimeisellä väylällä noin viisi metrinen birdieputti. Sen upottamalla Dufner olisi ollut kilpailussa yksin kakkonen ja tienannut 1 188 000 dollaria. Dufner ei kuitenkaan saanut puttia sisään, joten hänelle jäi jäljelle reilun metrin mittainen par-putti. Sen upottamalla hän olisi päässyt jakamaan kilpailun toista sijaa ja ottanut kotiin mojovan 726 000 dollarin potin. 

Putti oli kuitenkin pahemman luokan kipsaus ja se meni vasemmalta ohi. Näin Dufner teki bogin ja tippui jakamaan viidettä sijaa. Lopulta hän kuittasi kilpailusta 418 000 dollaria. Se on 770 000 dollaria vähemmän kuin ensimmäisen putin upottamalla! 

Ammattilaisgolf on kallista. Toisaalta kuinka moni on valmis kiukuttelemaan jos viikon työstä maksetaan kohtalainen 418 000 dollarin korvaus.

Etsi luettavaa