Hyppää sisältöön

Dubaissa tulvii ja torstain lähdöt siirrettiin – tässä ovat suomalaisten peliryhmät Rolex-kisassa

Emirates Golf Clubilla tulvii torstaina. KUVA: GETTY IMAGES

Dubaissa tehdään juuri nyt hartiavoimin töitä veden poistamiseksi kentältä, jotta kisa voitaisiin aloittaa yön sateiden jäljiltä.

Dubaissa sataa harvoin. Mutta silloin kun sataa, sataa yleensä kunnolla ja näin kävi myös viime yönä. Dubai Desert Classic -kilpailun alkua on jouduttu viivästyttämään tulvivan kentän takia.

Kisa, jossa on mukana kaikki neljä suomalaista DP World Tourin pelaajaa, ei saada käyntiin kuin aikaisintaan kello 11 Suomen aikaa. Dubaissa kello näyttää tuolloin 13:a. On siis selvää, ettei ensimmäistä kierrosta saada lähellekään valmiiksi, ennen kuin hämärä laskeutuu Emirates Golf Clubin ylle.

Suomalaisista ensimmäisessä vuorossa liikkeelle ovat lähdössä Mikko Korhonen ja Sami Välimäki.

Korhosen pelikaverina on LIV Golfille siirtynyt Meksikon Abraham Ancer ja Yhdysvaltain John Catlin. Välimäki saa seurakseen Saksan Yannik Paulin ja Englannin Richard Mansellin.

Myöhemmässä vuorossa Samoojan peliseurana ovat Englannin Sam Horsfield ja Tanskan Jeff Winther. Pulkkanen kiertää kaksi ensimmäistä kierrosta Uuden-Seelannin Daniel Hillierin ja Ruotsin Mikael Lindbergin kanssa.

Aurinko laskee Dubaissa illansuussa klo 18, joten saattaa olla, että Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen saavat viettää tänään vapaapäivän.

Dubai Desert Classic on Rolex Series -kisa, jonka potissa on peräti yhdeksän miljoonaa dollaria. Voittajan osuus siitä on noin 1,5 miljoonaa.

Lähtöryhmät

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa