Hyppää sisältöön

Dubai Desert Classic on kohdellut hyvin Mikko Ilosta – uudet Facebook-päivitykset taattua laatua!

Mikko Ilonen myöntää lyöntien lyhentyneen parhaista vuosista

Mikko Ilonen on menestynyt Dubai Desert Classicissa keskimääräistä paremmin. Paras sijoitus on vuoden 2014 viides sija, jolloin hän paukutti viimeisen kierroksen tulokseen 64.

Mikko Ilonen on viihtynyt Emirates Golf Clubin kentällä. Hän on pelannut täydet neljä kierrosta kilpailussa viimeiset viisi vuotta peräkkäin. Tänä vuonna hän pääsee kisan täydet neljä kierrosta alla Abu Dhabista, jossa hänellä on ollut keskimäärin Dubaita vaikeampaa. 

Ilonen kiersi keskiviikkona harjoituskierrosta yhdessä Kiinan superlupauksen Haotong Li:n kanssa. Uutuutena bägiin on sujahtanut uusi puu-3, sillä edellisestä halkesi lapa kesken valmistautumisen. Ilonen kirjoittikin Facebook -sivulleen aidon, rehellisen ja helposti luettavan ennakon fiiliksistään kisan alla: 

Viime vuoden kilpailussa Ilonen sijoittui 32:nneksi yhteistuloksella -4. Tänä vuonna Ilonen pyrkii luottamaan tarkkoihin lähestymisiin, sillä kuten hän itse kertoi yllä: Lyönnit ovat lyhentyneet. 

Mikko aloittaa kilpailun huomenna torstaina kello 12.40 Dubain aikaa, joka on aikaerollisesti kaksi tuntia Suomea edellä. Mikko Korhosen lähtöaika on 20 minuuttia aiemmin. 

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät kilpailun suorina lähetyksinä!

Etsi luettavaa