Hyppää sisältöön

DJ pelaa trikolori-draiverilla

Dustin Johnsonin erikois-M1

Dustin Johnson on ottanut käyttöönsä erikoisversion TaylorMaden M1-draiveristaan. Sini-puna-valkoinen maila kunnioittaa DJ:n ensimmäistä major-voittoa kesäkuun US Openissa.

Johnson, joka luopui paikastaan Rion olympialaisissa, on yksi tulevan Ryder Cupin jenkkikärjistä. Olympialaisissa mailaa ei siis nähty, mutta trikolori-draiveri sopii hyvin alkusyksyn peleihin, kun tunnelma Ryder Cupin alla nousee. Oman joukkueen värejä on aiemminkin kannettu kengissä ja vaatteissa sekä tietysti bägeissä ja mailahupuissa, mutta mailojen osalta on pysytelty vakioväreissä. TaylorMade avaa M1:llä pelin tarjoamalla erikoisvärityksen myös draiveriin. Voi hyvin odottaa, että muutkin TaylorMaden tallin pelaajat harkitsevat patrioottimailan käyttöä syys-lokakuun Ryder Cupissa.

Johnsonin erikoisdraiveri on ominaisuuksiltaan ”tavallinen” M1, mutta lavan, varren, gripin ja mailahupun väritys on vaihdettu. Mailan kärkeen on painettu USA:n lippu.

M1:n erikoisväritys vetoaa patriootteihin Ryder Cupin alla.

M1:n erikoisväritys vetoaa patriootteihin Ryder Cupin alla.

TaylorMade

Sini-puna-valkoinen M1 on tulossa myyntiin USA:ssa elokuun lopussa. Vasurilta pelaavat patriootit joutuvat pettymään, sillä mailaa saa vain oikeakätisenä nostokulmilla 9,5° ja 10,5°.

Jäämme odottamaan, tuleeko vastaava ajuri myyntiin myös Euroopan joukkueen väreissä. Entä mitä tekevät muut mailavalmistajat – onko patrioottisista erikoismailoista tulossa trendi?

Lisätietoa valmistajan nettisivuilla.

Etsi luettavaa