Hyppää sisältöön

Deutsche Bank Championship – Kaikki maailman parhaat mukana

Deutsche Bank Championship jatkaa FedEx Cup playoff jaksoa PGA Tourilla. Mukana ovat kaikki maailman kärkinimet. Tällä viikolla kilpailee tourin 100 parasta ja ensi viikolle jatkaa 70. 

Perjantain avauspäivänä kilpailun kärkeen pelasivat James Hahn ja Ryan Moore tuloksella 65, -6. Suuri joukko maailman kärkinimiä sai myös hyvän alun kärjen kannoille. 

Jordan Spieth ei ollut tyytyväinen lyömiseen avauskierroksella mutta onnistui tekemään tulosta tuttuun tyyliinsä. Pari pitkää upotusta pudottivat kierrostuloksen alle parin lukemiin 68, -3. Samassa tuloksessa on suuri joukko nimimiehiä: Sergio Garcia, Henrik Stenson, Justin Rose, Dustin Johnson ja Jimmy Walker.

Adam Scott onnistui lyönnin parempaan tulokseen -4 ja jakaa seitsemättä sijaa. Samassa tuloksessa ovat myös Jim Furyk, Steve Stricker ja J.B Holmes. Furykin ja Strickerin on säilytettävä sijoituksensa, jotta pelit jatkuvat ensi viikolla.

Maailman ykkönen Jason Day on kärsinyt draiviongelmista loppukaudella ja samat virheet toistuivat myös perjantaina. Kolme huonoa draivia johti kolmeen bogiin ja tulos 70, -1 ei riittänyt kärjen tahtiin. Kierroksen jälkeen Day sai kuulla, että perhe oli ollut auto-onnettomuudessa. Dayn vaimo, lapset ja perheen ystävä kolaroivat bussin kanssa mutta säästyivät loukkaantumisilta. Dayn vaimo Ellie vietiin sairaalaan tutkittavaksi varmuuden vuoksi.

Rory McIlroyn puttiongelmat saivat paljon huomiota viime viikolla kun hän missasi cutin playoffien avauskilpailussa. Perjantaina Rory avasi kilpailun tuloksella 71 (par). McIlroylla on käytössä uusi putteri ja puttivalmentaja Phil Kenyon. Sama valmentajan alaisuudessa ovat myös Justin Rose ja Henrik Stenson.

Roryn uusi puttiote ja mallet mallinen putteri.

Roryn uusi puttiote ja mallet mallinen putteri.

GettyImages

Leaderboard

Etsi luettavaa