Hyppää sisältöön

Korhonen Dubaissa: Kolme alle sisään, kolme yli ulos

Mikko Korhonen oli ensimmäisenä tulessa suomalaisista Dubai Desert Classicissa. Korhonen aloitti kierroksen vahvasti, mutta menetti hetkeksi otteensa takaysinsä alussa. Pienen loppukirin turvin Korhonen pääsi taas pakkasen puolelle.

Mikko Korhosella oli aamuvuoro Dubai Desert Classicissa. Korhonen lähti matkaan varttia vaille yhdeksän paikallista aikaa ja olikin hereillä heti aamusta lähtien. Korhonen pelasi ensimmäiset kuusi reikää kolme alle parin.

Takaysillä Korhosen peli otti takapakkia. Neljän bogeyn ja yhden birdien jälkeen Korhosen avauskierroksen lopputulokseksi merkattiin tasan par.

”Eka puolisko oli hyvää peliä kaikin puolin, sitten toinen ysi olikin aika huonoa. On etuysi (1-9) toki vähän vaikeampikin, mutta pari helppoa virhettä söi tänään tulosta”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Korhosella sujui tänään erityisesti avaukset. Hän osui 11 avauksella väylään 14 mahdollisesta. Draivien keskimittakin oli yli 300 jaardia. Viheriöosumia kertyi yhteensä 13 viheriöosumaa. Puttaaminen ja lähipeli haparoi jonkin verran.

”Draivaaminen oli tosi hyvää ja muutama rautalyönti. Liikaa oli huonoja lyöntejä vielä, ei pysy koko kierrosta tarpeeksi rentona vielä. Huomenna parannetaan piirun verran”, Korhonen lupasi.

Korhonen on tässä vaiheessa (klo 13.52) kisassa 69:tenä, mutta avauskierros on vielä kesken.

Rory lähellä huikeaa eaglea

Kisan voittajasuosikki ja voittoa puolustava Rory McIlroy pelasi avauskierroksen neljä alle parin. Tässä on Rory McIlroyn päivän lyönti. Mitta oli aika hyvin haarukassa, mutta lyönti suuntautui aavistuksen liikaa vasemmalle.

Henrik Stenson pelasi tuloksen 69 ja on siis lyönnin McIlroyta perässä. Kisaa johtaa tässä vaiheessa Alex Noren, joka pelasi kuusi alle eli tuloksen 66.

Mikko Ilonen ja Roope Kakko pelaavat tätä kirjoittaessa takaysinsä puolivälissä ja onat tuloksessa yksi alle.

Kisaa voi seurata Viasat Golfilla ja Viaplayllä.

Etsi luettavaa