Hyppää sisältöön

Kakko kolkuttelee kympin sakkia

Roope Kakko pelasi vuoden parhaan kisakierroksensa lauantaina Emirates-klubin Majlis-kenttä. Kakon alitti parin peräti viidellä lyönnillä on nousi tässä vaiheessa Dubai Desert Classic -kisaa 10 parhaan joukkoon.

RoopeKakko

Roope Kakko jatkoi nousujohteista peliään Lähi-idässä. Kakko pelasi tänään kierrostuloksen 67 ja nousi yhteistulokseen -8. Tällä hetkellä Kakko jakaa jo 9. sijaa —  kisan kolmas kierros on kuitenkin vielä kesken.

Eiliseen tapaan Kakko aloitti kierroksen bogeyllä. Eiliseen tapaan se jäi myös Kakon ainoaksi koko kierroksella. Sen sijaan birdieitä Kakko teki tänään kaksi enemmän kuin eilen eli yhteensä kuusi.

”Puttasin tosi hyvin. Alussa jouduin laittamaan puolitoistametrisiä pareja”, Kakko kertoi GoGolfille.

Lauantaina kenttä ja keli olivat tuloksenteolle otollisia. Birdieitä syntyi liukuhihnalta muillekin kuin Kakolle.

”Kenttä oli aika skoorattavissa tänään. Tuulikaan ei oikein yltynyt missään vaiheessa”, Kakko sanoi

Huomista päivää Kakko odottaa vesikielellä.

”Huomenna on palkkapäivä. Ilon kautta. Tosi kiva päästä pelaamaan. Tosi kiva lähteä sunnuntaihin, kun on vielä paljon pelattavaa”, Kakko sanoi.

Cabrera-Bello teki upean eaglen

Birdien lisäksi tänään on nähty myös muutama hieno eagle, josta tässä näyttää mallia Rafa Cabrera-Bello. Espanjalainen johtaa kisaa tässä vaiheessa.

Mikko Ilonen pelaa parhaillaan takaysiä. Hän on tuloksessa -7 ja jakaa 18. sijaa. Ilonen sai etuysin loppuun hienon kolmen birdien putken.

 

Etsi luettavaa