Hyppää sisältöön

Golfaavat ManU-fanit voivat tunnustaa värejä nyt myös kentällä

shoes

Manchester Unitedilla on kymmeniä ellei satoja miljoonia kannattajia ympäri maailmaa. Adidaksen pääkonttorilla laskettiin, että aika monen heistä täytyy pelata golfia. Niinpä yritys tuo myyntiin manchesterilaisjoukkueen fanituotteita.

manushoe

Adidas solmi reilu vuosi sitten Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin kanssa 10-vuotisen jättidiilin. Saksalainen Adidas aikoo nyt ottaa kaiken irti sopimuksesta, sillä se alkaa myydä joukkueen kannattajille myös golfiin liittyviä fanituotteita.

Tarjolle on tulossa muun muassa joukkueen tunnuksin varustettu kenkäpari, palloja, griinihaarukka, tiitä, hanskoja ja tietenkin mailapyyhe. Näin Punaisia paholaisia kannattavat voivat tunnustaa seuransa värejä myös golfkentällä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue tarvitseekin kaiken saamansa tuen, sillä sir Alex Fergusonin jäätyä eläkkeen seuran managerin tehtävistä joukkue on ollut tuuliajolla.

Ei edes valmentajavelho Louis van Gaal ole saanut ryhtiä joukkueen toimintaan. Valioliigassa ManU on nyt sijalla kuusi, mikä on liigan kestomenestyjälle sangen heikko sijoitus. Viime vuonna joukkue jäi sarjassa neljänneksi.

Etsi luettavaa