Hyppää sisältöön

Cobran uutuusmallit GoExpo Golfissa – rautasetin ostajalle wedge kaupanpäälle

Speedzonen järeämpään  mallistoon kuuluvat  draiverien lisäksi myös väyläpuut ja hybridit

Speedzone-mallisto sekä T-Rail raudat lukeutuvat Cobran kauden 2020 mielenkiintoisimpiin uutuuksiin.

Cobra tuo kaudelle 2020 laajan valikoiman uutuuksia. Messuviikon tarjouksena (28.2-4.3) Cobran rautasetin ostajille on luvassa MIM-sarjan wedge kaikilla jälleenmyyjillä ympäri maan.

Alla esiteltynä Speedzone-draiveri sekä uudet rautasetit.

SPEEDZONE DRAIVERI 

Osumapinta on kuin lavan moottori, joka ratkaisee pallon lähtönopeuden. Ainutlaatuinen jyrsintärobotti takaa osumapinnalle maksimaaliset kimmoisuusominaisuudet. Kaikki mailat ovat myös täysin identtisiä, sillä robotti on aina yhtä tarkka. Koneellisesti jyrsitty osuus on jopa 95 prosenttia suurempi kuin viimevuotisessa F9 mallissa – näin saat lyöntiin lisää pituutta osumakohdasta riippumatta. 

Hiilikuidun osuutta mailan lavassa on lisätty T-rakenteella, joka vastaanottaa voiman ja tekee draiverista todella vakaan. 

Mailan lavasta 50 prosenttia on hiilikuitua,  25 grammaa painosta on siirretty aivan alas ja taakse. Se tekee mailasta anteeksiantavamman samalla, kun rakenne on entistä kiertojäykempi. 

 Lavan alhaisen painotuksen ansiosta painopiste on kohtisuorassa linjassa osumapintaan nähden taaten näin maksimaalisen voiman siirtymisen. Matalampi painopiste parantaa myös lentokaarta ja tekee lyönneistä pidempiä. 

SPEEDZONE XTREME 

Anteeksiantavampi malli (MOI 5500). Laajempi muotoilu, jossa paino on asetettu taakse. 

SPEEDZONE TOUR LENGTH 

Edellisiä tuuman lyhyempi varsi (44,5 tuumaa) enemmän painoa lavassa. 

Hinta: 449€ 

SPEEDZONE RAUDAT 

SZ raudat ovat erittäin antaaksiantavat. Lavan koko on melko suuri, joka mahdollistaa painon sijoittamisen sivuille ja kauas taakse osupinnasta.

SZ rauta on myös ensimmäinen rauta, jossa on hiilikuituinen pääosa, näin painopisteestä saadaan matalampi. Lavassa on myös ohut taottu osumapinta, joka nostaa pallon lähtönopeutta ja lähtökulmaa. Speedzone rauta lennättää palloa erittäin pitkälle. Lavassa oleva takalevy parantaa ääntä ja tuntumaa, myös heikoissa osumissa. 

Saatavana myös One Length malli. 

miehet: 5-PW, naiset 6-SW 

Varsi:KBS 90 teräs 749€ tai UST Recoil ESX 460 grafiitti 849€ 

FORGED TEC RAUDAT 

Forged TEC on erittäin tyylikäs aktiivipelaajien rauta. Klassinen MB muotoilu, ontto rakenne ja matala painopiste tekee Forged TEC raudasta erittäin pitkälyöntisen ja siinä on myös hyvä pelattavuus ja kontrolli. PWRSHELL taottu osumapinta mahdollistaa erittäin hyvän tuntuman. Varsi KBS $-TAPER LITE. Saatavana myös One Lengthinä ja grafiittina. 

hinta: teräsvarrella 5-PW – 999€ 

F-MAX AIRSPEED RAUDAT 

F-MAX AIRSPEED on erittäin anteeksiantava rauta. Lavan matala ja leveä profiili nostaa pallon korkeaan lentokaareen. Mailassa on erittäin kevyet varret, joilla on helppo tuottaa kovempaa mailanpään nopeutta. 

Hinta: miehet teräs 5-PW 599€, grafiitti 699€, naiset grafiitti 6-SW 699€ 

T-RAIL RAUDAT 

T-RAIL on erittäin pitkälyöntinen ja anteeksiantava rautamaila. T-Rail tuottaa äärimmäisen kovaa pallon lähtönopeutta sen hybridi-ominaisuuksien johdosta. Maila on ontto rakenteeltaan ja painopiste on erittäin matala, jonka johdosta lentokaari on korkea ja lyönnit ovat hämmästyttävän pitkiä. Pohjassa myös kiskot, jotka toimivat painoina lavan pohjassa ja auttavat lavan kulkemista ruohon läpi vaivattomasti.

Lavassa myös taottu E9 osumapinta, joten tuntumakin on erinoimainen. Stock-setti sisältää myös yhden hybridin. 

Hinta: 4-PW 899€, naiset 5-SW 899€ 

KING MIM WEDGET 

MIM (METAL INJECTION MOLDED) – valmistusteknologia antaa wedgelle erittäin pehmeä tuntuman, korkean spinnin.

MIM – teknologialla lavassa on tarkempi paksuus ja lopputulos. Osumapinnassa on myös erittäin tarkat ja tehokkaat CNC MILLED – koneella jyrsityt urat.

Kolme grind vaihtoehtoa: Versatile, classic & widelow

hinta: 159 euroa

Cobra Golf

Etsi luettavaa