Hyppää sisältöön

Cobralta tasapitkät prototyyppiraudat

Bryson DeChambeau on käyttänyt paljon aikaa löytääkseen peliinsä täydellisesti sopivat välineet.

Bryson DeChambeau on Cobran tulevaisuuden lupaus. Omalla tekniikallaan pelaava Bryson esitteli loistavia pelitaitoja amatöörinä ja nyt kokeilee siipiään ammattilaisena.

Cobra nappasi mielenkiintoisen pelaajan talliinsa ja DeChambeau alkoi heti käyttämään välinevalmistajan draiveria, väyläpuuta, hybridirautaa (kuvassa) ja wedgejä. DeChambeaun rautamailat ovat kaikki saman pituisia eikä Cobralta heti löytynyt rautasettiä, joka sopisi Brysonin tarkoituksiin. 

Nyt Cobra on kuitenkin valmistanut prototyyppi setin DeChambeaulle. Jokaisen mailan varsi on rautakutosen mittainen ja mailoissa vaihtelee käytännössä vain nostokulma. Rautojen svingipaino on hyvin kevyt C 7,5 ja liekulma erittäin pysty 73°. Liekulma on 9° jyrkempi kuin standardi PW 64°. 

GettyImages

Setti on nimeltään Forged One-Lenght ja Cobran mukaan valmistukseen meni viikko. Bryson vieraili Cobran päämajassa pari viikkoa sitten ja auttoi mailojen suunnittelussa.

Mailojen massatuotannosta ja myynnistä ei ole vielä mitään tietoa. Voi olla, että Cobra odottaa DeChambeaun menestystä ammattilaisena ennenkuin raudat tulevat markkinoille. Tällä viikolla Bryson on mukan PGA Tourin Travellers Championshipissä.

Alkuperäinen artikkeli ja kuvia mailoista: Golfwrx.com

Etsi luettavaa