Hyppää sisältöön

Cobralla kupari on uusi musta – Rickie suunnitteli bladet: tuupparit älkää vaivautuko

Cobran uutuuksia saa myös kuparipinnoitteisena.

Cobra on julkistanut uudet raudat, jotka eivät ole anteeksiantavat, eivätkä lupaa lisää pituutta. Sen sijaan viileysasteikolla ne nousevat korkealle. Kuparinvärisenä saa nyt myös Cobra King Forged Tech -raudat.

Tämä jos mikä on pelimiehille tai pelinaiselle suunnattu maila. Ricky Fowlerin kanssa yhteistyössä suunniteltu RF Forged MB on puhdasoppinen blade. Se on sarjatuotantoon suunniteltu versio Fowlerin käyttämästä setistä.

Lapa on niin pieni, että Fowlerin kollegat tourilla ovat pelon sekaisin viestein ihastelleet näitä mailoja somessa. Muun muassa Rory McIlroy totesi, että hän saa väristyksiä pelkästään katsoessaan kuvaa rauta-4:sta. Voidaan siis turvallisesti todeta, että nämä eivät ole keskiverto golfarin mailat.

Kyllä, Cobran uusien blade-mailojen lapa on kuumottavan pieni. Osuisitko keskelle tätä lapaa?

Kyllä, Cobran uusien blade-mailojen lapa on kuumottavan pieni. Osuisitko keskelle tätä lapaa?
Cobra Golf

”Designed for highly skilled players eli suunniteltu todella taitaville pelaajille”, kerrotaan myös Cobran kotisivuilla. 

Materiaalina on käytetty ruostumatonta 1025-terästä, joka on taottu muottonsa peräti viidessä vaiheessa. Tämä takaa erinomaisen lyöntituntuman. Lavan painopiste ja sweet spot on optimoitu sijoittamalla lavan kärkeen volframipaino.

Teknisillä erikoisuuksista ei tässä mailassa kuitenkaan ole kyse, vaan puhtaasti lyöntituntumasta. RF Forged MB on tehty niille pelaajille, jotka haluavat parhaimman mahdollisen tuntuman osumasta. 

Cobra RF Forged MB

  • Varsi: KBC C-Taper 120
  • Setti: Rauta 4–PW (saatavilla vain oikeakätisille)
  • Hinta: 1 399 €

Kuparinvärinen versio King Forged Tech -raudoista

Cobra King Forged Tech -rautojen kärjessä on volframipaino.

Cobra King Forged Tech -rautojen kärjessä on volframipaino.
Cobra Golf

Cobran mielestä kupari on uusi musta. Jos siis MB:n kuparinen ulkonäkö viehättää, mutta taidot eivät aivan vielä riitä, on nyt tarjolla kuparipintainen versio aikaisemmin lanseeratuista King Tour ja King Forged Tec -mailoista.

Näissä viime vuonna myyntiin tulleista malleissa uutta on vain pinnoite. Kuparia mailoissa ei kuitenkaan ole, kyse on ainoastaan kuparinväristä. Omaan silmään uutuus väri on todella onnistunut ja näyttävä.

Nämä raudat ei jää huomaamatta se on varma!

Cobra King Forged Tech

  • Varsi: KBS S-Taper Lite
  • Setti: Rauta 5–PW
  • Hinta: 1 099€ 

 

Etsi luettavaa