Hyppää sisältöön

Cobra tuo kaudelle 2017 tasapitkät KING F7 ONE raudat

Cobra on ensimmäinen suurmerkki, joka tuo markkinoille tasapitkät raudat. Setin jokainen maila on rautaseiskan mittainen.

Idea tasapitkälle rautasetille lähti huikean amatööriuran pelanneen Bryson DeChambeaun johdattamana. Kaudella 2015 Bryson onnistui voittamaan U.S. Amateur Championshipin ja yliopistojen NCAA Championshipin tasapitkillä raudoillaan.

2016 Mastersin jälkeen DeChambeau siirtyi ammattilaiseksi ja allekirjoitti mailasopimuksen Cobran kanssa. Peliotteet ovat olleet vakuuttavia myös ammattilaisena. DeChambeau pääsi pelaamaan PGA Tour kilpailuja sponsorien kutsuilla ja onnistui tienaamaan riittävästi rahaa ansaitakseen pelipaikan Web.com Tourin finaalisarjaan. DeChambeau myös karsi tiensä U.S. Openiin ja sijoittui viidenneksitoista. 

GettyImages

Web.com tourin finaaleissa Bryson pelasi ensimmäiseen voittoon ammattilaisena ja varmisti pelioikeuden PGA Tourille kaudeksi 2017. Näytää siltä, että Cobra/Puma teki loistavan pelaajavalinnan.

Nyt Cobra on suunnitellut yhdessä Bryson DeChambeaun kanssa uuden tasapitkän rautasetin, joka tulee myyntiin kaudelle 2017. Rautasetin jokaisen mailan varsi on rautaseiskan mittainen. Setin tarkoituksena on yksinkertaistaa golfsvingi rautalyönneille, jotta pelaaja pystyy käyttämään täysin samaa svingiä jokaisella mailalla. 

KING F7 ONE rautojen lavat on suunniteltu toimimaan tasapitkällä varrella. Pitkissä raudoissa nähdään täysin ontto ”Full Hollow” muoto, jonka tiedetään lisäävän pallon lähtönopeutta. Lavan painopiste on siirretty erittäin alas lyöntien korkeuden ja helppouden parantamiseksi.

Cobra Golf

Keskiraudoissa nähdään ”Half Hollow” muoto ja hieman korkeampi painopiste lentokaaren ja lyöntipituuden kontrolloimiseksi. Lyhyissä raudoissa käytössä on tavallisempi cavity back muotoilu. 

Lapojen muodon, urien ja painotuksen avulla Cobra kertoo luoneensa sopivat ja yhtenäiset pituuserot eri rautojen välille. KING F7 ONE rautojen alustavissa testeissä Cobra huomasi lyöntien tarkkuuden parantuneen kaikentasoisilla pelaajilla. 

KING F7 raudat tulevat markkinoille myös tavallisena versiona ja tavallisilla varsien pituuksilla.

Hinta setille 5-PW on molemmissa raudoissa 649€ teräsvarsilla ja 749€ grafiittivarsilla. KING F7 ja F7 ONE ovat tarjolla 13.1.2017 lähtien. 

Etsi luettavaa