Hyppää sisältöön

Cobra Scramble, F1-simulaattori ja ilmaisia kokeiluja – sisäkauden avajaisissa pääsee testaamaan myös Titleistin uusia TSr-draivereita

GoGolf Loungen Trackman-simulaattorit pääsee kokeilemaan veloituksetta lauantaina 22.10. KUVA: TRACKMAN

GoGolf Loungessa vietetään sisäharjoittelukauden avajaisia viikon kuluttua lauantaina, eikä tätä tapahtumaa kannata jättää väliin.

Jos olet innokas golfari, laita kalenteriin ylös lauantai 22.10. Silloin vietetään GoGolf Lounge Espoossa sisäkauden virallisia avajaisia ja luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa.

Voit esimerkiksi tulla kokeilemaan Trackman-simulaattoreita veloituksetta – samana päivänä vietetään kansainvälistä Trackman-päivää – ja tarjolla on myös ilmaista opetusta, josta vastaa GoGolf-valmentaja Milla Haro.

Millan valaisevasta opetuksesta pääsee nauttimaan klo 12–16 välisenä aikana. Voit varata paikan 45 minuutin mittaiselle kurssille tästä.

Trackman-tutkia puolestaan pääsee testaamaan klo 12–17 ja tuona aikana käynnissä on kolme erikoiskilpailua, joihin palkinnot tarjoaa Cobra Golf. Kilpailut ovat: pisin drive, lähimmäs lippua ja puttirata, joka viritetään GoGolf Loungen suurelle lähipeliviheriölle.

Trackman on erittäin tarkka lyöntitutka, joka on tehnyt sisäharjoittelusta hauskaa ja hyödyllistä.

Maksimiaika ilmaiselle kokeilulle on tunti ja varaukset tehdään puhelimitse.

Luonnollisesti lähipeliviheriö ja lyöntipaikat on päivän ajan veloituksetta vierailijoiden käytettävissä.

Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat puolestaan tulla testaamaan sitä, miten sujuu ajaminen Red Bullin formula-autolla – toki simulaattoriversiolla siitä.

Red Bull tuo GoGolf Loungeen DJ-auton ja formulasimulaattorin. KUVAT: RED BULL

Paikalle huristelee autollaan myös Red Bullin DJ, joka vastaa tapahtuman musiikista.

Välineistä kiinnostuneita varmasti ilahduttaa tieto siitä, että Titleistin uudet ja kehutut TSr-draiverit ja -väyläpuut on hypisteltävissä, testattavissa ja fitattavissa samana päivänä. Fittaukseen varaat ajan täältä.

Sisäkauden avajaiset huipentuvat klo 17 käynnistyvään Cobra Scramble -kilpailuun, jossa on välinemerkki tuntien erinomaiset palkinnot. Kilpailuun kannattaa ilmoittautua heti, sillä mukaan mahtuu vain rajallinen määrä neljän hengen joukkueita.

Päivän ohjelma

Klo 12.00 Ovet aukeavat.
Klo 12.00–15.00 Titleist TSr -draiverien ja -väyläpuiden fittausta. Varaa aika fittaukseen.
Klo 12.00–16.00 GoGolf-valmentaja Milla Haron ilmaista opetusta. Varaa paikka 45 minuutin kurssilla.
Klo 12.00–17.00 International TrackMan Day eli ilmaiset TrackManit. Varaa aika puhelimitse 050 441 5010.
Klo 12.00-17.00 Red Bull formulasimulaattorit, Cobra pisin drive, Cobra puttirata, ja (lähimmäksi lippua).
Klo 17.00–21.00 Cobra Scramble – tulee pelaamaan hyvistä palkinnoista. Ilmoittaudu tästä.

GoGolf Loungessa kannattaa käydä pelaamassa myös saman viikon aikana, sillä käynnissä on arvonta, jossa voi voittaa Cobran bägin ja kymppikortin GoGolf Loungeen Espoossa.

GoGolf Lounge

Etsi luettavaa