Hyppää sisältöön

Cobra King LTDx: Kolme draiveria, kolmelle erilaiselle pelaajalle

Cobra Golfin uudet King LTDx -draiverit tulevat kauppojen hyllylle helmikuussa. KUVA: COBRA GOLF

Cobra Golfin King LTDx -malliston uusissa draivereissa yhdistyvät valmistajan mukaan nopeutta parantavat ominaisuudet anteeksiantavuuteen.

Uusia golfmailoja kehittäessään välinevalmistajat pyrkivät siihen, että tuotteet tarjoavat anteeksiantavuutta, mailanpäännopeutta ja vähän spinniä – tietysti välineitä kehitystä rajoittavien golfin sääntöjen puitteissa.

Nämä ominaisuudet tähtäävät siihen, että pallo lentäisi mahdollisimman pitkälle ja suoraan, vaikka pallo ei osuisi ihan keskelle lapaa.

Viime vuonna Cobra toi markkinoille Radspeed-malliston. Tämän vuoden uutuus on Cobra Golfin King LTDx -tuoteperhe, joka tarjoaa ratkaisua yllä mainittuun yhtälöön erilaisilla teknisillä innovaatioilla.

MAINOS Cobran LTDx -draiverit saapuvat Golf Skyhin myyntiin 11.2. alkaen. Tästä verkkokauppaan.

Kolme eri draiverimallia

King LTDx -draiverien uusi PWR-COR-painotusjärjestelmä tähtää siihen, että lavan painopiste on saatu alemmas ja lähemmäksi lyöntipintaa, jolloin palloon syntyisi vähän spinniä ja kertyisi paljon lähtönopeutta.

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla luotu H.O.T. Face -teknologia tekee lavasta anteeksiantavamman. Painotuksia on optimoitu siten, että lavan yläosassa on käytetty merkittävästi aiempaa enemmän hiilikuitua, jolloin hiilikuitua painavampaa titaania on voitu sijoittaa lavan alaosaan. Tämä helpottaa pallon saamista ilmaan, vakauttaa mailaa ja suurentaa hyvän osuman aluetta.

Uusia Cobra King LTDx -draivereita on valmistettu kolme eri mallia.

Cobra King LTDx

Anteeksiantava malli, joka on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille. Se tuottaa malleista korkean pallon lähtönopeuden ja vähän kierrettä. Lavan takaosassa on kiinteä 10-grammainen paino lavan vakauttamiseksi.

King LTDx LS

-draiveri on suunnattu pelaajille, jotka lyövät palloa vauhdikkaasti. Lavan pohjassa on kaksi siirrettävää painoa (3 ja 10 grammaa), joiden avulla mailaa voidaan säätää joko neutraaliin tai fade-asentoon. Maila ei ole yhtä anteeksi antava kuin kaksi muuta, mutta tarjoaa paremmat mahdollisuudet pallon lentokaaren työstämiseen.

King LTDx Max

Myös tässä mallissa on 3 ja 10 grammaa painavat liikuteltavat painot. Kun raskaampi paino on lavan takaosassa, mailasta tulee vakaampi. Kun sen siirtää kantaosaan, mailasta tulee draw-painotteinen, mikä eliminoi slaissia. LTDx-malliston anteeksiantavin maila.


MailaSpinnin määräLentokaariAnteeksiantavuus
King LTDx LSVähänMatalaKeskitaso
King LTDxVähänKeskitasoKorkea
King LTDx MaxMelko vähänKorkeaErittäin korkea
Cobran LTDx -draiverit vertailussa.

Cobra King LTDx -draiverien suositushinta on 499 €.

LTDx-mallistoon kuuluvat draiverien lisäksi myös väyläpuut, hybridit ja raudat. Kauppojen hyllylle mailat saapuvat helmikuussa.

Etsi luettavaa