Hyppää sisältöön

Cobra King Tour MIM – täysin uusi tapa valmistaa golfmaila

Cobran King Tour MIM valmistetaan eri tavalla kuin muut valetut golfmailat.

Cobra on tuonut lähes kolmen vuoden tauon jälkeen täysin rautasetin aktiivisten pelaajien kategoriaan. Cobra King Tour MIM on näyttävä ja paljon pöhinää herättävä uutuus. Pyörää ei aivan ole keksitty uudestaan, mutta Cobra on löytänyt uuden tavan valmistaa golfmaila.

Cobran kehittämä MIM-teknologia mahdollistaa entistä pehmeämmän ja tunnokkaamman lyöntituntuman. Sen luvataan vievän lyöntituntuman aivan uudella tasolla. Tästä eteenpäin golfmaila voi siis olla taottu, valettu tai MIM!

MIM-lyhenne tulee sanoista metal injection molding. Hieman yksinkertaistettuna prosessi menee seuraavasti: ruostumaton teräspuuteri ruiskutetaan muottiin ja kuumennetaan kolmessa vaiheessa, viimeisessä vaiheessa yli 1 300 asteeseen.

Prosessi tiivistää teräksen erittäin puhtaaksi, ja se jättää pehmeän lapaan tuntuman. Työtavan etuna on myös hyvin tarkka viimeistelyn laatu isoissakin tuotantomäärissä.

MIM-prosessia on käytetty aiemmin muussa teollisuudessa. Sitä on laajalti hyödynnetty muun muassa lääketeollisuudessa instumenttien ja pienten osien valmistuksessa, missä tarkkuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä.

Arkisessa elämässä esimerkiksi silmälasien sankojen saranat valmistetaan usein MIM-teknologiaa hyödyntämällä.

Cobran uusissa raudoissa on kärjessä volframipaino.

Cobran uusissa raudoissa on kärjessä volframipaino.
Cobra Golf

Kehäpainoinen maila hyvien pelaajien makuun

Kehäpainoisen uutuuden kohderyhmänä ovat aktiivi- ja kilpapelaajat, jotka kaipaavat anteeksiantavuutta ja pituutta. Erityisesti se houkuttelee pelaajia, jotka eivät halua menettää lyöntituntumaa helppouden takia.

Cobralle tutusti lavan kärkeen on sijoitettu iso volframi-paino. Se edesauttaa painopisteen saamista alas ja keskelle lapaa, mihin pelaaja luontaisesti tähtää. Lyöntipinnan takana on uretaani-kovamuovitäyte, joka pehmentää ja vaimentaa osumaa.

Lavan koko on hieman pienempi kuin merkin King Forged Tour -mallin, ja lavan yläreuna on ohuempi. Viimeistely on tyylikäs ja näyttävä.

Cobran gripit mahdollistavat Connect-palvelun käytön. Gripin päähän sijoitetun anturin avulla on mahdollista ottaa käyttöön lyöntien ja pelin analyysiohjelma Arccos Caddien. Toistaiseksi King Tour MIM on saatavilla vain oikeakätisille. 

Uutuuden on puhuttu jopa saavuttavan saman lyöntituntuman kuin Mizuno. Pitääkö tämä paikkansa, se selviää vain testaamalla ja tässä onkin uutuus, jota täytyy päästä kokeilemaan niin pian kuin mahdollista!

Cobra King Tour MIM -raudat

  • Tarjolla: 3–gw (rauta 3, rauta 4 ja gap wedge vain custom-tilauksena)
  • Varsi: KBS S Taper 120 (R tai S)
  • Grippi: Lamkin Crossline Connect – Black 
  • Hinta: 1 099€ (5-pw)
  • Saatavilla vain oikeakätisenä

Etsi luettavaa