Hyppää sisältöön

Cobra King F6 jatkaa Cobran marssia kohti mailavalmistajien kärkeä

Cobran vuoden 2016 uutuus ei taaskaan jätä ketään kylmäksi. Viimevuotista FLY-Z draiveria on päivitetty vielä paremmaksi.  

King F6 on selkeää jatkumoa Cobran viimevuosien kehitykselle kohti mailavalmistajien kärkeä. Draivereistaan se on ollut tunnettu jo pitkään ja Puman mukaantulon myötä on brändi saanut uuden piristysruiskeen. Siitä on tullut varteenotettava kilpailija kaikkien suurien valmistajien joukossa.

King F6 on luokassaan uutuus. Monilla merkeillä on ollut säädettäviä draivereita kalliissa hintaluokassa. King F6 tarjoaa ne ominaisuudet nyt kaikille. Cobran vahvuutena pidetään laajaa värivalikoimaa. Niitä on tällä kertaa neljä. Customoituna löytyy vielä viides. Mailan loftia eli nostokulmaa saa muutettua kahdeksaan eri asentoon, ja lavan pohjassa olevilla painoilla saadaan pallon lentokaarta muokattua korkeaksi tai poraavaaksi.

Titaaninen lyöntipinta on taottu, ja uuden teknologian ansiosta siitä on saatu anteeksiantava.

King F6 Draiverin  säädettävät loftit  9° / 9.5° / 9.5° Draw / 10.5° / 10.5° Draw /11.5°  / 11.5° Draw / 12°

Varren pituus 45.25″       

Swingipainot  D4.5, D4, D3.5

Vakiovarsia saatavana  X,S,R ja A jäykkyyksillä. Varsi on Matrixin käsialaa oleva Red Tie 60Q4, joka jäykkyydestä riippuen on 65g-54g painoinen. Hyvä perusvarsi joka varmasti toimii monella. Customoituna varsia Cobran mailohin saa todella hyvin.

Grippinä King F6:ssa on Lamkin Rel 360.

Testilyönneissä mailassa viehätti sen tunnokkuus. Sillä oli helppoa lyödä ja varsi auttaa pallon helposti ilmaan. Lavan pohjassa olevilla painoilla tuntui olevan vielä aivan selkeä ero pallon lentorataan. Kun painoa lisäsi lavan etuosaan pallon lentokaari muuttui matalammaksi ja tuli tunne että palloon sai vielä enemmän painetta.  

Varsi tuntui hyvältä, mutta aina kun on ostamassa itselleen uutta draiveria, kannattaa myös kysyä muita vaihtoehtoja.

Omassa bägissäni on Cobran edellisten sukupolvien Bio Cell -nuppi Project X 6.5-varrella. Sama varsi löytyi myös demomailaan, ja sitä demotessa tuli nuppien kehitys esiin. Sama tunnokkuus kuin ennen, mutta muuttuvien painojen ja uuden teknologian ansiosta maila tuntui erittäin helpolta ja varmalta. Pallon lentokaarta sai muokattua haluamakseen tai sitten klubigolfarille sattui vain hyvä päivä.

Uusi Cobra King F6 on erittäin tervetullut uutuus kaudelle 2016. Helppo, anteeksiantava, suorituskykyinen ja värikäs.

Etsi luettavaa