Hyppää sisältöön

Clevelandin wedget – mikä näistä on sinun mailasi?

Clevelandiltä löytyy wedgejä jokaiseen makuun.

Clevelandiltä löytyy nykyään kolme erilaista wedge-sarjaa. Mallistosta löytyy maila jokaisen golfarin makuun.

Cleveland Golf

1. Cleveland RTX-3 Tour

Kolmannen sukupolven RTX-wedget ovat hyvän pelaajan makuun. Ne tarjoavat erinomaisen työstettävyyden ja kierreominaisuudet. Kiitos Rotex Face -teknologian, lavasta löytyy tavallisten urien lisäksi mikrourakuviointi koko lyöntipinnan alueelta.

Pelaaja voi valita mailan lavan kolmen eri viimeistelyn (Tour Raw, Black Satin ja Tour Satin) ja kolmen eri pohjan muotoilun väliltä (V-LG, V-MG tai V-FG).

Hinta: 149 €

Cleveland Golf

2. Cleveland CBX

Suurin osa golfareista pelaa kehäpainotteisilla rautamailoilla, koska ne ovat anteeksiantavia ja kevyitä. Clevelandin uutuus on helppo, kehäpainotteinen wedge, jossa on perinteistä blade-mallia kevyempi varsi. Siksi mailaa sopii täydellisesti klubipelaajan bägiin.

Mailoissa on Dual V -pohjamuotoilu, jonka avulla maila liukuu sujuvasti ruohon läpi. Fiksu muotoilu mahdollistaa myös lavan avaamisen eri asentoihin. Tämä helpottaa erilaisten lyöntien työstettävyyttä etenkin lähellä viheriötä.

Hinta: 149 €

Cleveland Golf

3. Cleveland Smart Sole 3 S ja C

Clevelandin Smart Sole 3 S on bunkkerikammosta kärsivän pelaajan valinta. Mailassa on leveä, kolmekerroksinen pohjarakenne, jonka ansiosta mailalla on lähes mahdotonta duffata hiekalla. Uudistetun pohjan ansiosta mailan pelattavuus paranee myös viheriön ympärillä.

Mailaa myydään ainoastaan yhdellä, 58 asteen nostokulmalla. Myös se on optimoitu nimenomaan hiekkaestelyöntejä ajatellen. Lapa on kehäpainotteinen, minkä lisäksi sen kärjessä ja kannassa on lisäpainot, jotka lisäävät anteeksiantavuutta. Siksi se sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Smart Solesta löytyy myös 42-asteinen chipperi Smart Sole 3 C. Molemmista mailoista löytyy sekä miesten että naisten versiot.

Hinta: 139 €
 

Etsi luettavaa