Hyppää sisältöön

Challenge Tour: Suomalaiset keitaalla Keniassa

Lindell painoi päivän parhaan tuloksen Keniassa!

Suomalaisten Challenge Tour -kausi 2018 ei ole käynnistynyt ensimmäisen kierroksen osalta kuten oli toiveissa. Kukaan neljästä suomalaisesta ei mahdu kesken avauskierroksen edes cut-rajan oikealle puolelle. Onneksi kisa on vielä nuori.

Challenge Tourin kauden rahakkain kilpailu on käynnistynyt suomalaisittain todella heikosti. Roope Kakko (+6) oli ainoa aamupäivällä kierroksensa pelannut suomalainen. Kakko aloitti kauden birdiellä, mutta sittemmin korttiin merkattiin kolme bogia ja kaksi tuplaa. Roopen sijoitus on 153 kun kisassa on mukana 156 pelaajaa. 

Iltapäivän pelaajista ensimmäisenä liikkeelle lähtenyt Oliver Lindell on myös ollut ongelmissa. 12 väylää pelattuaan Lindell on tehnyt kiitettävän määrän birdieitä, kolme, mutta neljä bogia ja yksi tupla tiputtavat Lindellin tulokseen +3 ja sijalle 128. 

Kalle Samooja on kuuden reiän jälkeen +1 kahden bogin ja yhden birdien myötä. Kim Koivu on pelannut vasta kolme reikää ja on Kallen tavoin +1 tuloksellaan sijalla 85. Cut-raja pyörii parin ja -1:n välillä. Selkeää on, että suomalaisten täytyy parantaa heikon alun jälkeen, jos mielivät jatkoon 500 000 euron kilpailussa. 

Lisää infoa luvassa kun suomalaiset iltapäivän pelaajat saavat päivänsä päätökseen. 

Kisan kärjessä on Skotlannin Ross Kellett tuloksella 65 (-6).

Etsi luettavaa