Hyppää sisältöön

Castren romahti tulosluettelossa Floridassa – finaalikilpailun voitosta näyttäisi tulevan kahden kauppa

Matilda Castrenilla oli lauantaina synkkä päivä. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castren pelasi murheellinen kierroksen Tour Championshipissä. Hän romahti peräti 24 sijaa tulosluettelossa.

Matilda Castren ei onnistunut lauantain kierroksella säilyttämään asemiaan kärkipäässä Floridassa pelattavassa LPGA-kiertueen päätöskilpailussa.

Suomalainen lähti kolmannelle kierrokselle kymmenenneltä sijalta, mutta putosi päivän päätteeksi 34:nneksi. Hänen yhteistuloksensa on -2 (70-69-75) ja eroa kärkeen on peräti 13 lyöntiä. Matildan kierros oli päivän toiseksi huonoin.

Castren sai kilpailuun nihkeän startin, sillä hän sortui toisella reiällä triplabogiin. Etuysin hän pelasi neljä yli parin, vaikka onnistui tekemään molemmille par 3 -rei’ille birdiet.

Pahimmillaan Castren oli kierrostaan viisi yli parin, mutta kahdelle viimeiselle reiälle Castren onnistui taikomaan birdiet. Ne pitivä hänet tulosluettelossa puolenvälin tuntumassa. Kisaan pääsi mukaan 60 pelaajaa ranking-sijoituksen perusteella.

Kilpailua johtavat Uuden-Seelannin Lydia Ko ja Irlannin Leona Maguire, joiden yhteistulos on -15. Heillä on peräti viiden lyönnin kaula kolmatta sijaa jakaviin Etelä-Korean Jeonkeung Lee6:een ja Skotlannin Gemma Dyrburhgiin.

Kilpailun voittaja saa poikkeuksellisen suuren osuuden yhteensä seitsemän miljoonan dollarin palkintopotista: peräti kaksi miljoonaa dollaria.

Kolmena ensimmäisenä päivänä Tiburon Golf Clubilla on pelattu kahden pareissa, mutta sunnuntaina järjestäjät ovat laittaneet pelaajat kolmen hengen ryhmiin. Castrenin seurana kauden viimeiselle kierrokselle kello 16.11 starttaavat Narin An ja Megan Khang

TULOSPALVELUT
TARJOAA

PGA TOUR

WM Phoenix Open

DP WORLD TOUR

Singapore Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

Ladies european tour

Lalla Meryem Cup
Sanna Nuutinen, Tiia Koivisto ja Ursula Wikström

CHALLENGE TOUR

Dimension Data Pro-Am
Oliver Lindell

CHAMPIONS TOUR

Trophy Hassan II


AMATÖÖRI GOLF

Portuguese International Amateur Championship
Jesse Saareks ja Veikka Viskari

korn ferry tour

Astara Golf Championship

Etsi luettavaa