Hyppää sisältöön

Castren löi hyvin palloa, mutta ei saanut puttejaan perille – emäntämaan edustajat valloittivat kärjen Japan Classicissa

Matilda Castren on avauskierroksen jälkeen kuuden lyönnin päässä kärjestä Japan Classic -kisassa, jossa nousevan auringon maan edustajat ovat vallanneet johtopaikat.

Matilda Castren on avauskierroksen jälkeen jaetulla 30. sijalla Japanissa pelattavassa LPGA-kiertueen kilpailussa. Suomalainen pelasi ensimmäiset 18 reikää tulokseen 71 (-1).

Castrenilla on kärkeen kuusi lyöntiä eroa. Toto Japan Classicia johtavat Japanin Ai Suzuki ja Momoko Ueda tuloksella 65 (-7).

Muutenkin emäntämaan edustajat aloittivat kilpailun vahvasti, sillä LPGA:n ja Japanin kiertueen yhteisessä koitoksessa yhdeksän parhaan joukossa on peräti kahdeksan japanilaista.

Japanilaisrintaman rikkoo ainoastaan Kiinan Yuting Shi, joka on jaetulla kuudennella sijalla.

Parhaat eurooppalaiset ovat Espanjan Carota Ciganda ja Ruotsin Linn Grant, jotka jakavat kymmenettä sijaa tuloksella 69 (-3).

”Paljon jäi hampaankoloon”

Matilda Castrenin toinen pelikaveri avauskierroksella oli Etelä-Korean A Lim Kim. KUVA: GETTY IMAGES

Castrenin kilpailu käynnistyi 10. reiältä, ja avauspuolikkaalla hänelle kirjattiin kaksi bogia ja kaksi birdieä. Kierroksen kolmas birdie syntyi päivän 13. reiälle.

Castren näki päivässään sekä positiivisia että kehitettäviä asioita.

”Paljon hyviä lyöntejä, mutta paljon jäi myös hampaankoloon tältä päivältä. Puttien vauhtien kanssa oli vähän haasteita”, Castren kertoi tiedotteessa.

”Tuntui, että griinit olivat tosi hitaat. Oli paljon ylämäkiputteja ja näillä griineillä takaosa on usein ylempänä kuin etuosa. Oli vaikeuksia saada putteja perille saakka, mikä on aina turhauttavaa.”

Toiselle kierrokselle Castren starttaa ensi yönä jo kello 1.11 Suomen aikaa. Kaksijakoisen avauspäivän jälkeen Castren on kuitenkin kääntänyt katseensa jo nelipäiväisen kilpailun tuleville päiville.

”Tästä startataan ja vielä on kolme päivää aikaa parantaa.”

Tulospalvelu

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Dubai Desert Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Jaapo Jämsä

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Katri Bakker ja Henni Mustonen

ALL THAILAND GOLF TOUR

Boonchu Ruangkit Championship
Janne Kaske


Etsi luettavaa